Ispovesti

POSLE TREĆEG DETETA NISMO IMALI ODNOSE DEVET MESECI: Mislila sam da će sve biti u redu, ali on je uradio nešto strašno, a ja nisam spremna da ga ostavim!

Očajna žena zatražila je savet bračne terapeutkinje jer je muževljev potez shvatila kao izdaju.

bySrećna republika

12.03.2023 21:01

POSLE TREĆEG DETETA NISMO IMALI ODNOSE DEVET MESECI: Mislila sam da će sve biti u redu, ali on je uradio nešto strašno, a ja nisam spremna da ga ostavim!
shutterstock.com

Neimenovana žena odlučila je da svoje traumatično iskustvo sa suprugom sa kojim je 11 godina u braku i ima troje dece podeli sa čitavim svetom, zatraživši savet od terapeuta za veze preko portala britanskog Sana. Kako je priznala, ni u najluđim snovima nije mogla da zamisli da će je izdati muškarac sa kojim je tolike godine delila i dobro i zlo. 

Naime, kako je otkrila, ona nije dopustila mužu da joj se približi nakon što je pre devet meseci prošla prilično traumatičan porođaj. Morala je na operaciju i dva dana je nakon toga bila na intenzivnoj njezi. Kako je opisala, to iskustvo joj je bilo zastrašujuće i mislila je da će njen suprug imati razumevanja za duži period oporavka koji joj je bio potreban. Pre svega psihički. 

Par je u braku 11 godina i imaju još dvoje dece od osam i šest godina. Međutim, primetila je da je njen muž u jednom trenutku počeo da se ponaša neobično, pa je proverila njegov mobilni telefon i otkrila da je, ni manje ni više nego tražio devojke za se*s.

shutterstock.com

U muževljevom telefonu je pronašla zastrašujuće "tragove" prevare 

- Takođe je počeo da gleda pornografiju. Povređena sam i ljuta, ali još mu nisam ništa rekla jer znam da nisam smela da pogledam u njegov mobilni telefon - istakla je očajna žena.

Kako je naglasila, svesna je da sve to govori da im je brak možda gotov, ali zbog dece još nije spremna da ga ostavi.

Brzo je usledio odgovor terapeutkinje.

- Pogrešno je proveravati njegov mobilni telefon, ali ono što on radi je još gore pa razgovarajte s njim o tome. Ipak, ne čini mi se da ste potpuno sigurni da vas vara. Razgovarajte dok još nije kasno. Imali ste težak porođaj i možda se boji da ćete ponovo zatrudneti - navela je terapeutkinja.

shutterstock.com

Terapeutkinja je istakla da je povređenoj ženi potreban razgovor sa suprugom 

Savetovala joj je i da pronađe podršku u drugim ženama koje su prošle isto iskustvo, ali i da pokuša da objasni suprugu zašto joj je se*s trenutno odbojan.

- Ništa od ovoga ne mora nužno da znači kraj braka, dok god možete normalno i otvoreno da komunicirate, bez zamerki koje možda imate - zaključila je terapeutkinja.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)