Zanimljivosti

OTAC JU JE NAPUSTIO, ŽIVELA JE U SIROMAŠTVU I BORILA SE SA OPASNIM POREMEĆAJEM: Pevačicin život nije nimalo luksuzan kao što se mislilo (FOTO)

Ispostavilo se da su je brojni usponi i padovi ipak doveli do samom vrha šoubiznisa, pa je danas jedna od najpoznatijih žena na planeti.

08.04.2023 15:06

OTAC JU JE NAPUSTIO, ŽIVELA JE U SIROMAŠTVU I BORILA SE SA OPASNIM POREMEĆAJEM: Pevačicin život nije nimalo luksuzan kao što se mislilo (FOTO)
instagram.com/Nicole Scherzinger

Popularna pevačica danas uživa svetsku slavu i nosi titulu jedne od najprivlačnijih dama šoubiznisa. Nikol Šerzinger osvojila je srca muškaraca širom sveta svojom atraktivnom građom i nesvakidašnjom lepotom. 

O pevačicinom životu se malo toga zna sem da nije imala lako odrastanje što je uticalo na oblikovanje njenog karaktera. Naime, rođena je u Honoluluu na Havajima. Njen otac, Alfonso Valijente, je filipinskog porekla, dok je njena majka Rozmeri Elikolani jednim delom havajskih korena, a drugim ukrajinskih. Brak pevačicinih roditelja nije dugo potrajao, već su se razišli još kad je ona bila beba. To je dovelo do preseljenja u Kentaki u SAD. Živela je sa majkom, sestrom i očuhom Gerijem Šerzingerom. Nikol je preuzela očuhovo prezime nakon što ju je on usvojio.

youtube/printscreen-Billboard Music Awards

Nikol Šerzinger oduvek je privlačila pažnju javnosti, pre svega nesvakidašnjom lepotom 

Njena porodica borila se sa siromaštvom dok je ona sanjala da postane muzička zvezda. Na ostvarenju snova počela je da radi već sa 14 godina kada je počela da se bavi glumom. Međutim, njeni roditelji su insistirali na tome da se posveti obrazovanju, pa je upisala koledž. Međutim, na poziv za turneju benda "Days of the New" rešila je da im se priključi i to je uticalo na njeno studiranje pa je morala da napusti koledž. Nakon što je imala neke manje glumačke uloge, Šerzingerova je postala pevačica grupe Pussicat Dolls. Isticanje Nikol kao glavne zvezde uticalo je na raspad grupe 2009. godine kada je nastavila solo karijeru

Kad god se pisalo o Nikol, uvek je akcenat bio na njenom izgledu, izvajanom telu i lepoti. U javnosti se stvorio utisak da ona uvek mora izgledati savršeno, a paparaci su je pratili u stopu ne bi li uhvatili kadar koji to demantuje.

Na Nikol je to značajno loše uticalo. Nedeljama se izgladnjivala i činila sve kako sebi ne bi dozvolila da se ugoji ni gram. Takvo stanje dovelo je do toga da dobije bulimiju.

Tanjug/AP

Nikol Šerzinger godinama je vodila borbu sa bulimijom

- Danas mnogo više prihvatam svoje telo. Oduvek sam bila jako kritična prema sebi. S 14 godina sam počela da trčim. Usred noći sam izlazila iz kuće jer sam bila uverena da moram biti mršavija i da moje telo mora izgledati baš onako kako sam zamislila. Osećala sam se potpuno zarobljeno i bulimija mi je ukrala svu sreću, samopouzdanje i uspomene. Imam mnogo obožavatelja i nisam htela to javno da otkrijem jer me je bilo sramota. Ali kada sam konačno javno o tome progovorila, shvatila sam da je to pomoglo mnogima - govorila je pevačica o svojoj borbi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)