Zanimljivosti

OVAKO IZGLEDAJU SINOVI ANE IVANOVIĆ: Bivša teniserka na meti paparaca, svi govore o jednom detalju sa fotografije (FOTO)

Trofejna sportiskinja naslednike je dugo čuvala od očiju javnosti.

22.03.2023 09:10

OVAKO IZGLEDAJU SINOVI ANE IVANOVIĆ: Bivša teniserka na meti paparaca, svi govore o jednom detalju sa fotografije (FOTO)
Tanjug/AP

Dok nestrpljivo očekuje dolazak trećeg deteta, bivša teniserka Ana Ivanović uživa u svakom novom danu sa suprugom, bivšim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom i njihovim sinovima.

Ni tokom aktivne kajere, pa ni sada Ana nije volela da eksponira svoj privatni život u javnosti. Još od kada je stupila u vezu sa Bastijanom, ta želja dodatno joj se osnažila te se trudi da živi daleko od medijske pompe. Radoznalim fanovima putem društvenih mreža otkrije tek po neki detalj iz svoje privatnosti što njih uvek iznova oduševi. 

FOTO: Profimedia

Ana Ivanovic i Bastijan Švajnštajger godinama uživaju u srećnom braku

Ovakav stil života dodatno je zanimljiv medijima koji se trude da uvek otkriju neki novi zanimljiv detalj iz njene svakodnevnice. Tako su nedavno na internetu osvanule fotografije porodice Švajnštajger tokom njihovog boravka u Veneciji. Ana i Bastijan uživali su u šetnji sa sinovima koje sve vreme vešto skrivaju od medija i javnosti. To ipak nije promaklo oštrom oku paparaca koji je usnimio veselu porodicu. Mališani su oduševili javnost mirnoćom i lepim vaspitanjem. Svi govore o tome kako su potpuno identični kao njihov otac, a svi govore o njihovoj belo plavoj kosici baš kakvu ima i Bastijan. 

 

 

Čini se da su mališani očeva kopija te nema sumnje da će sport imati nove trofejne naslednike baš kakvi su i njihovi roditelji. 

Podsetimo, jedan od najpoznatijih sportskih parova na svetu venčao se 12. jula 2016. godine u Veneciji, posle dvogodišnjeg zabavljanja. Bračni par je prvog sina dobio 2018. godine, a drugog godinu dana kasnije. Ana i Bastijan upoznali su se 2014. godine, baš u vreme kada je on raskidao vezu s nemačkom manekenkom Sarom Brandner.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)