Zanimljivosti

KADA ČUJETE KO SU RODITELJI OVE ATRAKTIVNE VODITELJKE PAŠĆE VAM VILICA: Ceo Balkan pričao je o njenoj mami, evo šta je razlog (FOTO)

Lepotu i talenat nasledila je od poznate majke koju zna cela Srbija.

11.03.2023 13:01

KADA ČUJETE KO SU RODITELJI OVE ATRAKTIVNE VODITELJKE PAŠĆE VAM VILICA: Ceo Balkan pričao je o njenoj mami, evo šta je razlog (FOTO)
instagram.com/saramiajokic

Voditeljka Lea Kiš godinama je vodila emisije o poznatima, a njen veoma specifičan tonalitet glasa oduvek je svima bio zanimljiv. Iako već neko vreme nije u žiži javnosti, ona ima naslednicu o kojoj se naširoko govori. Naime, njena ćerka Sara Mia Jokić već godinama krči svoj put upravo u voditeljskom poslu.

Ta mlada lepotica danas vodi emisije posvećene ženama, njihovoj lepoti i nezi, međutim, malo ko zna da je njena majka upravo Lea od koje je i nasledila talenat i ljubav prema televizii. Miin otac takođe je bio dugogodišnji sportski novinar, a danas predaje na jednom fakultetu za medije. Mia se trudila da izađe iz senke poznatih roditelja i strpljivo je gradila svoj put. Jedno vreme je radila i na televiziji Studio B gde je bila prezenterka, a danas radi na Grand televiziji gde vodi emisiju "Bez filtera".

Zbog veoma atraktivnog izgleda i duge plave kose sa lakoćom je privukla pažnju jačeg pola te je njen intagram profil zasut komentarima udvarača. Mia se ne libi ni da objavljuje nešto provokativnije fotografije na kojima pokazuje svoje izvajano telo. Pre svega, ono što svima prvo zapadne za oko jesu njene duge noge poput top-modela. 

Mia ne voli puno da govori o svom privatnom životu, te se svih ovih godina suzdržavala od davanja izjava medijima i previše otkrivanja detalja. S fanovima komunicira isključivo putem društvenih mreža gde ih obaveštava o svojim novim projektima.

 - Detinjstvo pamtim kao prelepo, imam puno prijatelja iz osnovne škole i još se družimo. A kada govorimo o školi, postojale su neke faze i situacije s kojima sam morala da se nosim, koje nisu bile lake, ali nisam se dala. Nije bilo jednostavno biti istaknut iz mase zbog toga što si dete poznatog roditelja. Postojalo je milion situacija u kojima je bilo teško snaći se kao jako mlad. Postoji jedna koju ću pamtiti ceo život sigurno, jer je mogla da se završi kobno po mene. Život mi je bio ugrožen. Iako nije bila stvar vršnjačkog nasilja (mada je na kraju tako ispalo), već su nastavnici jedan dug vremenski period vršili pritisak na mene i toliko me sabotirali u svakom smislu da se to, naravno, prenelo na jednu problematičnu grupu dece koja je vodeći se time dovela i mene u veliki problem. Hvala Bogu, nije se završilo fatalno - objavila je ona svojevremeno na svojim profilima na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakisjokic)

Sara je više puta istakla da želi sama da gradi svoj put i da joj stvara nelagodu što je uvek oslovljavaju ćerkom Lee Kiš jer smatra da to nije njena profesija, već deo privatnog života.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)