Zanimljivosti

VODITELJKA NA SAJTU ZA ODRASLE PRODAJE SLIKE SVOG TELA: Sada je otkrila šta radi sa zarađenim novcem, komentari se samo nižu (VIDEO)

Poznata radio voditeljka došla je na ideju da fotografiše svoja stopala i tako prikupi pare.

08.03.2023 21:00

VODITELJKA NA SAJTU ZA ODRASLE PRODAJE SLIKE SVOG TELA:  Sada je otkrila šta radi sa zarađenim novcem, komentari se samo nižu (VIDEO)
Fifi Box/facebook

Radio voditeljka Fifi Boks šokirala je slušaoce kada je otkrila da prodaje slike svojih stopala na OnliFans-u, ali zvezda iz Melburna ne zadržava novac. Šarmantna plavuša šokirala je svet nakon što se prijavila na poznati sajt sa erotskim sadržajem.

Fifi Boks (45)  koja radi na Fok FM-u u Australiji, naplaćuje 10,19 dolara da biste se prijavili na nalog, koji je nazvala FeetFeetBok.Iako bi joj to moglo doneti popriličnu zaradu, zvezda iz Melburna zapravo donira novac koji zaradi u dobrotvorne svrhe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fifi Box (@fifi_box)

 

Voditeljka je došla na ovu ideju nakon što je videla zvezdu "Pravih domaćica" Larsu Pipen kako prikuplja 44.000 dolara na OnliFans-u sa slikama stopala. Trenutno ima pet postova na nalogu koje je napravila uz pomoć svojih radio voditelja Brendana Fevole i Nika Kodija. Najnovija objava je bila je u ponedeljak mada će svi koji su zainteresovani morati da se pretplate da bi je videli.

 

 

Sredstva će ići u dobrotvornu organizaciju "Australia's Meals". Kolege poznate voditeljke su zapravo postavile set za fotografisanje kako bi neke slike bile odmah spremne za postavljanje na sajt. Međutim, završilo se katastrofom kada je mašina za dim koju su koristili kao specijalni efekat aktivirala požarni alarm.

Objava na njihovom zajedničkom Instagram nalogu glasila je: „Fifin OnliFans puca, cela zgrada je evakuisana".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fifi Box (@fifi_box)

 

Video je pokazao ludilo iza scene dok je Boks nastavila da modelira svoja stopala uprkos tome što su ona i njeni saradnici napustili zgradu.

- Znao sam da će se ovo dogoditi, cela zgrada je evakuisana - rekao je producent u snimku.

- Ne mogu da prestanem da se smejem! -

-Apsolutno urnebesno! Previše smešno... volim kako su ti stopala zamagljena - samo su neki od komentara na ovak snimak.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)