Telo

UGRADIO JE SILIKONE NA CRNO PA JEDVA PREŽIVEO: Tajler je 117.000 dolara platio kako bi izgledao kao Ken, sada je prikovan za krevet(FOTO)

U želji da postigne savršen izgled ovaj mladić je za manje od deset godina ima brojne intervencije, međutim, poslednja mu umalo nije došla glave.

08.02.2023 15:05

UGRADIO JE SILIKONE NA CRNO PA JEDVA PREŽIVEO: Tajler je 117.000 dolara platio kako bi izgledao kao Ken, sada je prikovan za krevet(FOTO)
Printscreen Instagram/tylerdyvig

Tajler Dejvig (24) rođeni Njujorčanin potrošio je više od 117.000 dolara na brojne plastične operacije. Prvu intervenciju imao je sa samo 15 godina a potom je nastavio sa ulepšavanjem zato što je želeo da bude lep kao lutka. Na društvenim mrežma zovu ga Bejbi Ken upravo zato što liči na plastičnu lutku.  

Međutim, intervencija brazilskog podizanja zadnjice koju je usled nedostatka para uradio na crno u stanu navodne medicinske sestre donela mu je ozbiljne zdravstvene probleme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyler Dyvig (@tylerdyvig)

Intervencija u stanu

Kako je Tajler ispričao za američke medije, nije želeo da ugradi silikonske implante u zadnjicu jer se ne bi dobro osećao. Umesto toga odlučio se na ubrizgavanje silikonskog rastvora uz pomoć injekcija.

U nedostatku para rešio je da rizikuje i umesto preskupe intervencije u bolnici, za 1.500 dolara po tretmanu odradio brazilsko podizanje zadnjice na crno kod jedne navodno sertifikovane medicinske sestre.

- Došao sam u njen stan i ona me je odvela u sobu gde sam video gomilu zapečaćenih boca. Sve je izgledalo potpuno bezbedno a ona je tvrdila da su u bocama "dobre stvari" koje je godinama davala svojim pacijentima. Verovao sam da je u pitanju rutinska intervencija i da ništa ne može da pođe po zlu - ispričao je Tajler za Njujork post.

On ja zatražio da mu ubrizga debeo sloj silikona kako se ne bi pomerao. 

- Nakon što mi je ubrizgala injekcije kožu je premazala lakom za nokte i, kako mi je objasnila, tako je sprečila curenje silikona. Bio sam prezadovoljan rezultatima a bolove koje sam osećao nisu mogli da pokvare moju sreću što konačno imam zadnjicu kakvu sam oduvek želeo - dodao je on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyler Dyvig (@tylerdyvig)

Završio u bolnici

Međutim, njegovo zdravstveno stanje se pogoršavalo iz dana u dan sve dok nije završio u bolnici.

- Prve nedelje nakon intervencije bio sam dobro, a onda sam počeo da primećujem čudne simptome. Osećao sam slabost, vrtoglavicu, kratak dah... Nisam mnogo razmišljao o tome sve dok mi se nije pojavio izuzetno jak bol u grudima i ubrzan rad srca - opisao je Tajler.

U međuvremenu, uprkos problemima sa silikonom u zadnjici on je otišao i na intervenciju lica. Dobio je šest špriceva filera u predelu lica i vilice što je dodatno pogoršalo njegovo, inače loše, zdravstveno stanje.

- Tri sata od intervencije nisam mogao normalno da govorim i stalno sam padao u nesvest. Mislio sam da imam moždani udar - dodao je on.

Hitno je prebačen u bolnicu gde su mu najpre dijagnostikovali iznenadni ubrzanio rad srca iz nepoznatih razloga. Međutim, nakon detaljnih pregleda utvrđeno je da ima autoimuni poremećaj izazvan silikonima.

- Zbog toksina ubrizganog silikona moj nervni sistem je pretrpeo težak šok. Imam problema sa krvnim pritiskom, stalno mi se vrti u glavi, non stop sam umoran i spavam više nego što je normalno - ispričao je Tajler.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tyler Dyvig (@tylerdyvig)

Igranje sa životom

U razgovoru sa nekoliko plastičnih hirurga rečeno mu je da ubrizgane silikone u zadnjici za sada ne dira kako se situacija ne bi dodatno iskomplikovala.

- Imao sam sreće da mi silikon nije ubrizgan u arteriju ili venu jer bih umro od embolije. Ne mogu da verujem koliko sam bio neoprezan i dozvolio sam nekome, ko čak nije sertifikovani lekar, da se igra sa mojim životom - rekao je Tejler.

Intervenciju koju je imao na crno dovela je do toga da postane letargičan i da se izoluje od svojih prijatelja.
- Osećam se kao zatvorenik u sopstvenom telu. I dalje se plašim, postao sam pustinjak, prestao sam da izlazim sa prijateljima, nemam snage i osećam se kao da moj život više nema svrhe - iskren je bio on.

Sve što je doživeo nateralo ga je da preispita sebe  i potrebu za stalnim plastičnim operacijama i tretmanima lepote.

- Sve što mi se dogodilo promenilo je moj pogled na život. Mislio sam da ću umreti i želeo sam da podelim ovo iskustvo s drugim ljudima, da ih upozorim da se ne igraju sa sopstvenim zdravljem. Tek sad sam svestan da su te injekcije sa crnog tržišta mogle da me ubiju. Hvala Bogu da se to nije dogodilo - zaključio je ovaj mladić.

U želji da postigne savršen izgled Tajler je za manje od decenije ima brojne intervencije. Između ostalog, radio je povećanje grudnih mišića, ugradio je implante u bicepse, radio je transplantaciju kose, a ni sam ne zna koliko je filera ubrizgao u lice kako bi bio lep kao lutka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)