Zanimljivosti

OPERISALA SE VIŠE OD 90 PUTA I SADA JE DOSTA! Prvo leto se pokazuje kao ŽENA: Plastičan život nije tako KUL!

Nakon što je objavila javno da je sada žena, transrodna ličnost Džesika Alves tvrdi da će se uprkos mnogobrojnim plastičnim operacijama koje su iza nje, zaustaviti

07.07.2022 15:00

OPERISALA SE VIŠE OD 90 PUTA I SADA JE DOSTA! Prvo leto se pokazuje kao ŽENA: Plastičan život nije tako KUL!
FOTO: Profimedia

Mnoge poznate ličnosti pribegavaju estetskim korekcijama, pa od male intervencije  počnu da preteruju i operacije se zaređaju. Savršenstvo kao cilj, koji stoji pred njima često im zatvara oči pred tim, da li su ovim poduhvatima ugrozili svoje zdravlje, a još više potrošili nepotrebno novac.

Transrodna influenserka Džesika Alves zaprepastila je sve nakon što je objavila informaciju kako definitivno prestaje sa estetskim korekcijama i operacijama nakon što je potrošila oko 900.000 funti na iste ili tačnije prošla je kroz 91.proceduru. Za redizajn svog izgleda na kome je dugo radila bilo joj je potrebno čak dve decenije. Sada, kao žena, smatra da joj nije potrebno da juri za savršenstvom i da se oseća mnogo sigurnije.

Nakon što izvrši i 13.operaciju nosa i liposukciju celog tela koje planira, definitivno će prestati da posećuje plastičnog hirurga, rekla je za Dejli onlajn. I posle toliko intervencija zarad lepšeg izgleda, Džesika je napokon shvatila da savršenstvo ne postoji.

 

- Daleko sam od savršenstva, niti želim da budem takva...ipak, moram da popravim neke stvari pre leta , a onda ću doživotno završiti sa plastičnom hirurgijom. - javno je obećala.

Džesika je ambasador brenda "Fešn Nova! i ona je bila pozvana na svoje poslednje snimanje sa ovim brendom u duhu Barbi lutke, čime je bila polaskana. Objavivši nekoliko fotki i snimak na Instagramu, kako zavodljivo pozira, puna samopouzdanja napisala je da ljubav i imaginaciju mogu promeniti svet.

- Barbi je uvek prezentovala činjenicu da žena ima izbor. – napisala je ona u opisu jedne slike.

 

Kako Džesi ističe, njena rodna promena dogodila se za veme pandemije, dok je trajala izolacija i ovo je praktično prvo leto da se ona pojavljuje kao žena. Ona je ovo vreme iskoristila da nadoknadi i proputuje, boraveći na Tajlandu dva meseca, zatim u Turskoj i na Baliju.

 

 

Ona je do skoro uživala u ljubavi sa Džemijem Bagdenom i zajedno su proveli vreme na Tajlandu. Budući da Džejmi živi tamo, a ona je na relaciji Britanija – Brazil, izgleda da je daljina učinila svoje i da nisu videli zajedničku budućnost, te su im se putevi razišli. Ipak, Džesika misli da će se nova romantična ljubav uskoro pojaviti.

Neki od izvora rekli su kako je ona u potrazi za "gospodinom Savršenim" te da veruje u ljubav, romantiku i monogamnost, pa je tako spremna da uloži svoje vreme, ljubav i trud  u  novu vezu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)