Zanimljivosti

Novi holivudski macan glumi ELVISA: Ko je OSTIN BATLER?

Možete ga videti svuda po društvenim mrežama, a svako ko je bar jednom pogledao u te plave oči, zapitao se ko je taj novi baja na filmskoj sceni!

05.07.2022 13:00

Novi holivudski macan glumi ELVISA: Ko je OSTIN BATLER?
Tanjug/AP

Iako je u svetu glume od detinjstva, tek sada je stupio u prvi plan. Svoju karakterističnu plavu kosu je ofarbao u crno, nabacio je južnjački naglasak, naučio zavodljive pokrete kukovima i pretvorio se u Elvisa Prislija. Ostin Batler je novi omiljeni macan Holivuda, a portal Srećna Republika vam otkriva ko je ovaj momak.

Karijera

Rođen je 17. avgusta 1991. godine u Anahajmu, u Kaliforniji. Plavokosi i plavooki dečak je još od malih nogu ispoljio talenat za scenu, pa je postao zvezda Dizni kanala i Nikelodeona, pojavivši se u mnogim njihovim filmovima.

Ipak, životna prilika mu se ukazala tek 2019. godine, kada ga je čuveni režiser Baz Lurman izabrao da glumi kralja rokenrola u filmu “Elvis”. Mladom glumcu je ovo bila prva veća uloga, te je osećao teret odgovornosti koji nameće ime čuvenog muzičara. Takođe, strepeo je of reakcija Prislijeve bivše supruge Prisile i njegove ćerke Lise Mari.

Čak godinu dana pre nego što je snimanje uopšte i počelo, Ostin je išao na časove govora, kako bi svoj kalifornijski naglasak zamenio južnjačkim govorom Memfisa. Naučio je i kako se vrcka kukovima u prepoznatljivom Elvisovom stilu, što je nedavno i demonstrirao tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Privatni život

Ljubavni život ovog neodoljivog plavušana je takođe bio ispunjen. Bio je 9 godina u vezi sa glumicom Vanesom Hadžens, svojom koleginicom još iz dana Dizni slave. Nakon raskida ove istorijske veze, 2021. godine je snimljen kako se ljubi sa ćerkom Džonija Depa, manekenkom Lili Rouz Dep.

 

 

Ipak, njegova najnovija dama je ni manje ni više nego ćerka supermodela Sindi Kraford. Mlada manekenka Kaja Gerber i Ostin Batler su zajedno od decembra 2021. godine, a u maju su uslikani zajedno na crvenom tepihu Met Gale. Takođe su uhvaćeni kako se ljube na premijeri filma “Elvis” tokom 75. Međunarodnog filmskog festivala u Kanu.

 

 

Iako je Kaja punih 10 godina mlađa od njega, čini se da ovom paru razlika u godinama ne smeta, jer zaista izgledaju zaljubljeno i skladno, piše portal graziadaily.co.uk. Činjenica da Ostin izgleda mladoliko jer ima “bejbi fejs” im svakako ide u korist. I dok čekamo da se mladi glumac pojavi u ulozi zlikovca u filmu “Dina 2” čija premijera se očekuje 2023. godine, ostaje nam da uživamo u njegovim fotografijama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)