Zanimljivosti

BOLNA ISPOVEST! KAKO JE PRETUČENA ČUVENA GLUMICA! Borila se sa nasiljem, a onda je usledila hladna OSVETA!

Ni poznate ličnosti nisu pošteđene muka odrastanja, a neki od njih su školu prezirali upravo zbog bolnih sećanja na đačke dane.

04.07.2022 09:00

BOLNA ISPOVEST! KAKO JE PRETUČENA ČUVENA GLUMICA! Borila se sa nasiljem, a onda je usledila hladna OSVETA!
youtube/printscreen-FilmIsNow Movie Bloopers & Extras

Ukoliko ste mislili da samo obični ljudi prolaze kroz poteškoće prilikom školovanja i da su sve slavne face bile popularne još tokom đačkih dana, zapravo grešite. Nedavno se na društvenim mrežama pojavila bolna priča o vršnjačkom nasilju koje je glumica Vinona Rajder doživljavala u školi, a portal Srećna Republika vam otkriva kako se ona izborila sa tim problemom i uzvratila ljudima koji su joj od školovanja napravili pakao.

Škola strave i užasa

Naime, Vinona se prisetila nemilih scena iz svoje škole

- Nosila sam staro muško odelo iz radnje polovne garderobe. Na putu ka toaletu čula sam učenike kako mi dobacuju: “Hej, pe**ru!”, a onda su mi glavu tresnuli o školski ormarić. Od udarca sam pala na pod, a oni su nastavili da me šutiraju iz sve snage. Morala sam da idem da me šiju. Na kraju, ja sam bila izbačena iz škole, a ne nasilnici - ispričala je Vinona. 

Nakon toga, glumica je počela da se pojavljuje u svetski poznatim filmovima i postala je jedno od najprepoznatljivijih lica mladalačke kinematogarfije devedesetih godina.

Hladna, ali slatka osveta

Nekih 15 godina nakon incidenta, Vinona je otkrila da se osveta najbolje služi hladna.  

- Mnogo godina kasnije,otišla sam u jedan kafić i slučajno naletela na jednu od devojaka koje su me tukle. Obratila mi se rečima: “Vinona, Vinona, da li mogu da dobijem tvoj autogram?”, a ja sam joj na to odgovorila: “Da li me se sećaš? Da li se sećaš onog deteta koje si prebila u sedmom razredu?”. Ona je na to odgovorila: “Kao kroz maglu”, a ja sam njoj rekla: “E, pa to sam ja. A sad od**bi!” - otkrila je ona. 

Popularna glumica je na taj način pokazala da je nekada u redu i ako ne oprostite onima koji su vam naneli zlo, već ih samo podsetite da njihovi postupci mogu da imaju posledice čak i 15 godina kasnije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)