Zanimljivosti

GDE IM JE NESTALA LEPOTA? Šta se desilo sa najlepšim sestrama na svetu? Neprepoznatljive su!

One su kraljice modnih pista i na svim fotografijama izgledaju savršeno. Ipak, njihovo najnovije pojavljivanje na modnoj reviji je mnoge ostavilo bez teksta!

30.06.2022 17:00

GDE IM JE NESTALA LEPOTA? Šta se desilo sa najlepšim sestrama na svetu? Neprepoznatljive su!
Tanjug/AP

Kada se spomenu imena Bele i Điđi Hadid, svi odmah pomislimo na žene savršenih dimenzija, glatke kože i svilenkaste kose. One jako dugo dominiraju modnim pistama i neprikosnovene su kraljice modnih transformacija. Portal Srećna Republika vam otkriva njihov najnoviji preobražaj i reakcije koje je on izazvao.

Naime, nedavno su sestre Hadid delile modnu pistu u Njujorku, na reviji koja je predstavila jesenju kolekciju brenda “Mark Džejkobs”. Estetika ove linije je bila znatno drugačija od onoga na šta smo navilki da viđamo, te su umesto glamuroznih i osunčanih modela, pistom prošetale bledunjave manekenke se crnim perikama na glavi.

 

U nizu devojaka poprilično sličnog izgleda, dve su se ipak izdvojile. Điđi i Bela Hadid su se pojavile na pisti i bile su skoro neprepoznatljive. Za potrebe revije one su izblajhale obrve, ali i obrijale glavu, te su viđene sa dugim crnim perikama na pisti. Njihove neobične frizure su se sastojale od šiški oko većeg dela glave, a deo kose iznad ušiju im je bio obrijan sve do potiljka.

Naravno, na Instagram profilima obe sestre je skoro momentalno započela polemika fanova, koji nisu bili sigurni šta da misle o njihovim novim frizurama. Neki su govorili da izgledaju moćni, drugi da im ovo prosto ne stoji, a neki su uporedili ovaj izgled sa frizurom Lorda Farkvada iz crtanog filma “Šrek”.

Na kraju se ipak ispostavilo da čuvene lepotice nisu obrijale kosu sa glave, već da su nosile zaštitnu kapu u boji kože, koja je vešto zakamuflirana tako da deluje kao ljudski skalp. Mora im se odati priznanje, pošteno su nas zavarale!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)