Zanimljivosti

JELENA ĐOKOVIĆ KAKVU NISMO VIDELI: Nakon što su je isprozivali zbog frizure i optužili da bruka Noleta, ona je svima zapušila usta (FOTO)

Supruga Novaka Đokovića ne prestaje da slavi Novakove trijumfe, ali i da pleni lepotom i stilom.

02.03.2023 18:01

JELENA ĐOKOVIĆ KAKVU NISMO VIDELI: Nakon što su je isprozivali zbog frizure i optužili da bruka Noleta, ona je svima zapušila usta (FOTO)
Tanjug/AP

Supruga najpoznatijeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković, pre nekoliko dana proslavila je Novakovu pobedu u vidu 378. nedelje koju je on započeo na čelu ATP liste i tako prestigao Nemicu Štefi Graf. Posle trijumfa Jelena je viđena u teatru Vuk, gde je prisustvovala premijeri kabaretske predstave „Čeznem da vam kažem“, autora Milorada Damjanovića. Za tu priliku Jelena se opredelila za elegantno odelo u vidu bele rolke i belih pantalona preko čega je ogrnula beli kaput. Đokovićeva očigledno nije imala previše vremena za sređivanje, tako da je došla sa minimalno šminke i kose vezane u punđu. Sve to nije promaklo oštrom oku paparaca koji su prokomentarisali da je garderobom propratila prećutni dres kod za pozorišta, ali zamerke su usledile na račun njene frizure. Naime, mnogi su naveli kako je mogla da se više pobrine za svoju kosu prilikom izlaska, a u komentarima na tekstove u mnogim medijima ljudi su čak navodili "kako je pojavom obrukala Noleta".      

Đokovićeva je ovoga puta svima zapušila usta zablistavši u punom sjaju. Jelena na novoj fotografiji koju je objavila na Instagramu izgleda kao da najavljuje prestojeće trendove za nastupajuće proleće. Fotografiju potpisuje Miloš Nadžadin, a Jelena je u mantil-haljini neobičnog materijala. Ona deluje da je od kombinacije čipke i tkanine budući da je delimično šupljikava i u boji je peska. U predelu vrata ima kragnu, a vezuje se u vidu pojasa. Dužina je midi, tačnije do ispod kolena. Jelena drži ruke na bokovima, a cela kombinacija zaokružena je salonkama u istoj krem boji. Đokovićeva ima i podignutu kosu, kovrdže joj opušteno padaju niz obraze, dok ceo ten prate zemljani tonovi šminke.

Za nepun dan objava je prikupila više od 27 hiljada sviđanja i ima na stotine komentara.

- Prelepo, kulturno, odmereno, slatko -

- Divan si model, molim te, nastavi samo ovako -

- Posle ovog malo težeg zadatka zvanog "378. istorija tenisa" Jelena se može odmoriti u ulozi najbolje na modnoj pisti -

- Romantična, moderna, prirodna... Mir, balans, sreća... -

- Elegancija za desetku -

- Model godine! -

- Divan mantil na još divnijoj dami -

- Druga Odri Hepbern! - ređale su se reakcije oduševljenja. 

Jelena je pored te fotografije objavila i nekoliko snimaka sa fotografisanja na kojima se delimično vidi kako su tekle pripreme za slikanje, kao i to da je Jelena nosila top-haljinu koja je otkrivala njena ramena i duge čizme. Te fotografije ćemo najverovatnije videti u punom sjaju u narednih nekoliko dana, do tada vam prenosimo delić atmosfere sa fotografisanja. Vidimo da je Jelena bila u sigurnim rukama šminkerke Nene Ilić i fotografa Miloša Nadžadina.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Dušan

02.03.2023 19:25

Ona je samo jedna supruga jednog sportiste.