Zanimljivosti

NOVA FOTOGRAFIJA NATAŠE NINKOVIĆ IZAZVALA HAOS: Svi bruje o jednom detalju, da li je na kraju operisala podočnjake? (FOTO)

Jednu od naših najboljih glumica svi su uporedili s čuvenom Monikom Beluči i složili se s tim da joj i 25 godina otkad se pojavila na javnoj sceni lepota ne prolazi.

26.02.2023 11:10

NOVA FOTOGRAFIJA NATAŠE NINKOVIĆ IZAZVALA HAOS: Svi bruje o jednom detalju, da li je na kraju operisala podočnjake? (FOTO)
ATAImages

Glumica Nataša Ninković (50) smatra se jednom od naših najlepših glumica, a pojedini se pitaju u čemu je tajna njene neprolazne lepote. Mnogi je se sećaju još iz filma "Spasitelj" iz 1998. godine u kome je glumila sa Denisom Kvejdom. Nataša se posle tog filma našla u brojnim ostvarenjima, a izgleda da gotovo 25 godina otad ona izgleda gotovo identično. U to su mogli da se uvere svi pratioci poznatog fotografa Miloša Nadžadina koji je sinoć objavio fotografiju u vidu portreta poznate glumice.

Nataša je ovde sa veoma malo šminke, a kosu je vezala u opuštenu punđu. Fotografija je crno-bela, a čini se da je ona još više istakla prirodnu lepotu Ninkovićeve.

Komentari na fotografiju na kojoj je, čini se prikazana sva Natašina lepota, bili su mnogobrojni, a bilo je i onih koji su polemisali da li se podvrgla nekoj estetskoj intervenciji, budući da je ona i sama otvoreno govorila da nema ništa protiv operacija i da, ukoliko bi nešto na sebi korigovala, to su podočnjaci.  

- Naša Monika Beluči -

- Ova žena je nešto najbliže savršenstvu -

- Dugo nisam videla lepšu fotografiju na Instagramu -

- Lepota od žene, zaista dosta liči na Moniku Beluči -

- Bukvalno sam pomislila da je Miloš Nadžadin fotografisao Moniku Beluči -

- Savršenstvo od žene - ređale su se reakcije. 

Nataša je ranije isticala da jedina intervencija koju bi ikada radila na sebi jeste korekcija podočnjaka koji joj predstavljaju problem budući da se ponekad ni šminkom ne mogu prikriti.

Nisam protiv plastičnih operacija. Hiljadu puta sam razmišljala da operišem podočnjake. Hoću-neću, ali nisam. Pohvalila bih doktora da sam to uradila. Još mi ne smetaju u toj meri, osim u jutarnjim satima. Ako mi zaista bude smetalo, u smislu da utiču na moje samopouzdanje, ja ću to da uradim. Ali niko ne može da mi kaže da pumpanje gornje usne utiče na bilo šta, sem da izgledaju veštački i preterano - ispričala je svojevremeno ona za medije.

Lepa glumica je 1996. godine upoznala 15 godina starijeg biznismena Nenada Šarenca. On je iza sebe imao brak i 2 ćerke. Vezu su započeli na Božić, a venčali su se 14. decembra 1997. godine. Nataša je više puta izjavila da je sazrela pored supruga i da je izabrala pravog muškarca. Veruje u ljubav za ceo život u koju je potrebno mnogo ulagati. Par je 2001. godine dobio blizance Luku i Matiju.

Nataša i njen suprug i danas dosta rade na odnosu, ali se uz ljubav i razumevanje stvari naposletku uvek iskristališu. Poznata je i priča da je sama glumica izjavila da "čovek dođe u neke godine kada mu čak i mane supružnika postaju mile".

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Zika

26.02.2023 17:26

Mnika Beluci za bakansku raju.