Zanimljivosti

VAMP TRANSFORMACIJA SANJE VUČIĆ! Svi se pitaju šta joj je to na nogama i bruje o njenoj pozi! (FOTO)

Bivša članica grupe Hjurikejn objavila je novi set forografija koji je izazvao brojne reakcije, a evo i zašto.

16.02.2023 13:01

VAMP TRANSFORMACIJA SANJE VUČIĆ! Svi se pitaju šta joj je to na nogama i bruje o njenoj pozi! (FOTO)
ST/D. Kadić

Pevačica Sanja Vučić, bivši je vokal tria Hjurikejn koji su činile još Ksenija Knežević i Ivana Nikolić. Te 3 dame su pre nekoliko meseci rešile da je vreme da grupa Hjurikejn dobije novi, mlađi sastav, a svaka od njih je započela solo karijeru. Sanja Vučić je prva objavila singl “Omađijan”, koji broji milionsku gledanost, a ništa manje popularna nije prošla ni numera “Đerdan”. Ovoga puta atraktivna Vučićeva najavila je novu pesmu naziva “Hanuma”, a reč je turskog porekla i znači žena i supruga

Sanja je pesmu najavilila u crvenoj kožnoj haljini preko koje ima kožnu jaknu u istoj boji. Ona sedi na podu, dok celokupan prostor izgleda kao bina ili pozornica, koja je takođe u crvenoj boji. Pevačica nosi i duge crne čizme do kolena, a primetno je da ima detalje po butinama i listovima koji izgledaju poput tetovaža, pa nije isključeno da je Sanja dodala još poneki trajni crtež na telo. Kosa joj je podignuta u visok rep sa šiškama, a akcenat je na "dramatično" našminkanim očima, tako da je celokupan utisak da je Sanja želela da dočara vamp ekscentrični izgled. Preko cele kombinacije ide dugi kožni rupičasti kaiš koji izgleda poput repa nekog mističnog stvorenja ili, pak, đavolice.

Osim toga, mlada pevačica je zauzela pozu koja mnoge nije ostavila ravnodušnim budući da se njena suknja podigla možda više nego što je planirala.      

Fotografija je za nepun dan dobila više od 18.000 sviđanja, a komentari su se samo nizali.

- Ovo se čekalo! -

- Konačno, kidaj! -

- Sanja, hajde omađijaj me, molim te! -

- Ne mogu da dočekam novu pesmu! -

- Bombetina! -

- Prava si hanuma! -

- Pokidaćeš! -

- Obožavam te! -

- Nikad nisi bila lepša - ređale su se reakcije. 

Sanja je prethodnog partnera Nikolu Đorđevića redovno objavljivala na svom profilu, ali od kada su se razišli pre 2 godine, izgleda da joj je to poslužilo za nauk, pa je sve ostale veze krila kao zmija noge. Ipak, izgleda da je ljubav ponovo pobedila, pa je tako na storiju popularne pevačice nedavno osvanuo selfi na kom se ljubi s muškarcem kom je u vidu srca pokušala da prekrije lice.

Fanovi su konstatovali da je očigledno da joj i sadašnji dečko liči na bivšeg, budući da je krupan i mišićav, a na sve odgovore koje javnost željno iščekuje Sanja je odlučila da i dalje mudro ćuti. 

Instagram-sanjalilwolf

Sanja Vučić sa dečkom

BONUS VIDEO:

Komentari (0)