Zanimljivosti

DA LI SE KILIBARDA TAJNO UDALA? Fotografije Marije i Branislava ispred manastira izazvale salve reakcija, svi im šalju podršku (FOTO)

Voditeljka je prethodnog vikenda sa partnerom Branislavom Vučelićem posetila manastir Ćelije.

06.02.2023 11:01

DA LI SE KILIBARDA TAJNO UDALA? Fotografije Marije i Branislava ispred manastira izazvale salve reakcija, svi im šalju podršku (FOTO)
instagram/marijakilibarda

Voditeljka Marija Kilibarda (42) važi za jednu od najlepših dama sa malih ekrana a mnogi tvrde da ona izgleda identično kao i prvog dana kada je počela karijeru. Voditeljka rado prihvata ove komplimente, a često i sama potvrđuje da je osmeh taj koji je svih ovoh godina čini mladolikom. Izgleda da je Branislav Vučelić, sin glumice Ljiljane Dragutinović i novinara Milorada Vučelića glavni "krivac" za njenu sreću. Marija je sa njim u vezi pune 3 godine i čini se da su svadbena zvona sve glasnija. 

Foto: D. Kadić

Kilibardin zaštitni znak je blistavi osmeh

Spekulisanja da je njihova veza ipak zapala u krizu utihnula su ovih dana kada se lepa Mara najzad pojavila i javnosti sa izabranikom ne skrivajući sreću. Dodatno je usta zapušila svim zlim jezicima koji su joj predviđali ljubavni krah. Dok drugi pričaju ona i Branislav uživaju u svojoj zaljubljenosti. To je potvrdila i fotografijom koju je objavila na Instagramu. Naime, na njoj su ona i Vučelić tokom posete manastiru Ćelije u Valjevu i to po najvećoj hladnoći i mećavi koji je bila prethodnih dana. Kilibarda pozira u crnom kaputu do zemlje, držeći crveni kišobran i smešeći se, dok se već na sledećoj fotografiji mogu videti kako u daljini dvorišta manastira stoje pripijeni jedno uz drugo ona i Branislav. Par se veselo smešio dok je sneg provejavao, a mnogi su konstatovali da ukoliko nisu sada razmenili bračne zavete u manastiru Ćelije, od toga ih deli vrlo malo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

- Kakav dan u Valjevu - napisala je kratko Kilibarda u opisu fotografija i dodala srce, a komentari su se samo ređali.

- Sjajno, uživaj -

- Kakav raj -

- Na pravom si mestu -

- Budite blagosloveni -

- Prelepo! -

- Divne fotografije - dok je većina komentara bila u vidu srca i zaljubljenih anđelčića.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ATAImages (@ataimages)

 

Iako se tokom svih ovih godina veze nisu previše eksponirali u javnosti, poznato je da je Vučelić pre Marije bio u vezi sa pevačicom Anom Nikolić i manekenkom i voditeljkom Sandrom Drašković, poznatijom kao Sani Armani. Vučelić je zavodničku prošlost ostavio iza sebe onog trena kada je počeo da izlazi sa Marijom Kilibardom. Voditeljka je priznala da je u njemu našla i najboljeg prijatelja i da joj je upravo on pomogao kada je prolazila kroz najteže periode života.

Marija je u nedavno pred brojnim prijateljima i saradnicima predstavila svoju drugu po redu kolekciju nakita, Present, njenog brenda "KI". Kolekcija nosi naziv po početnim slovima njenog prezimena. Prva kolekcija je bila prepoznatljiva po lavirintu, dok je ova kolekcija ima novu, jednako jaku poruku, a to je važnost sadašnjeg trenutka i prisutnost.

- Kolekcija Present je više od nakita. Ona je izraz samopouzdanja da svoju filozofiju života ponosno nosimo i pokažemo svetu. Dokaz naše mudrosti da, poput čarolije, obične trenutke pretvaramo u večne. Lični putokaz i poziv da se bez zadrške prepustimo trenutku - rekla je pre par dana Mara.

Promovisanje nakita ipak delimično je ostalo u senci Kilibardine senzacionalne šljokičaste haljine kraljevsko-plave boje, a to je bila i prilika da se najzad ona pojavi u pratnji svoga izabranika Vučelića. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)