Zanimljivosti

MOLILI SU GA DA SNIMA INTIMNE SCENE SA BARBAROM STREJSEND: Holivudski zavodnik morao je da nosi DUPLI DONJI VEŠ, toliko je bila napadna!

Davne 1973. godine holivudski zavodnik snimao je film "The way we were", a jednu poznatu damu, iz nekog razloga, nije želeo da zavede iako je ona bila ludo zaljubljena u njega!

30.01.2023 21:00

MOLILI SU GA DA SNIMA INTIMNE SCENE SA BARBAROM STREJSEND: Holivudski zavodnik morao je da nosi DUPLI DONJI VEŠ, toliko je bila napadna!
Tanjug/AP

Glumac Robert Redford (86) davne 1973. godine glumio je u filmu "The way we were" sa čuvenom Barbarom Strejsend (80). Retko ko bi bio upućen u sve ono što se dešavalo na snimanju da detalje nije izneo Robert Hofler u svojoj novoj knjizi sličnog naziva kao i film "The way they were". Tako su otkrivene "muke" koje je tokom snimanja mladi Redford doživeo. 

Robert je tada imao 36 godina i uveliko je bio holivudski zavodnik, ali i srećno oženjeni kao i otac čak četvoro dece. Barbara Strejsend je tada imala tek 30 i navodno je bila ludo opčinjena savršenim fizičkim izgledom popularnog Roberta. On pak uopšte nije bio oduševljen ponuđenom ulogom u filmu, budući da je lik koga je trebalo da glumi, prema njegovim rečima, izgledao kao lutak Ken, partner popularne Barbi lutke. On je najzad prihvatio ulogu i to posle punih 8 meseci ubeđivanja. Barbara je bila samo jedan od razloga zbog čega on nije želeo ovu ulogu.

 

 

Redford je na kraju pristao da glumi u filmu, a za to mu je ponuđeno 1.2 miliona dolara, što je duplo veći honorar od onog koji je dobila Strajsendova. Film je snimljen u razdoblju između avgusta i novembra 1972. godine. Radnja filma odvija se oko Kejti i Hablera, dvoje studenata koji se upoznaju trudesetih godina i zaljubljuju jedno u drugo uprkos različitim osobinama, poreklu i pogledima na svet. Par se u filmu na kraju i venčava, ali se ipak do kraja filma razdvajaju. 

Film je bio veliki hit pa je osvojio dva Oskara, uključujući onaj za najbolju originalnu filmsku muziku u izvedbi same Barbare Strajsend, a pesma je postala veliki hit. Iako je numera "The way we were" puna emocija, njih nije baš bilo tokom snimanja ljubavnih scena, bar ne od strane Roberta. On je načuo da Barbara voli da otpočne romansu sa kolegama sa snimanja, dok je on bio do ušija u braku. Sa druge strane glumicu ranga Strejsendove Redford nije tada smatrao preterano talentovanom, a dodatno mu je smetalo što je primetio da je ona ludo zaljubljena u njega. 

 

 

Kulminacija je usledila tokom snimanja seksualne scene. Autor knjige je istakao da se Redfort pobrinuo da se ni po koju cenu stvari ne otrgnu kontroli, pa je tako tokom snimanja scene gde likovi vode ljubav poneo dupli veš gde je navodno imao i "štitnike za muškost". 

- Kada se Barbara pojavila samo u bikiniju, Redford joj je odgovorio tako što je obukao dvoje gaća sa štitnicima. Takođe holivudski glumac je odbio da tokom snimanja izgovori repliku: "Ovog puta biće nam još bolje", jer je mislio da bi gledaoci zbog te rečenice mogli da zaključe da je on loš u krevetu - navodi Hofler, a prenosi Dejli Mej.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)