Zanimljivosti OVA ŽENA JE "SRUŠILA KRALJEVSTVO" I ZAVELA NA STOTINE MUŠKARACA: Pričalo se da je imala neverovatne ljubavne veštine, a smrt je dočekala u POTRESNOM stanju! (FOTO) 08:30
Zanimljivosti BILA JE NAJLEPŠA NA SVETU I PRVA JE PRED KAMERAMA URADILA NEŠTO NA ŠTA BI SE USUDIO MALI BROJ GLUMICA: Sve je bilo prikazano u krupnom planu, pa je trpela žestoke kritike! 09:40
Zanimljivosti ZAKLJUČAO JU JE U SOBU DA JE JEDU PTICE, nije se obazirao na njene krike! A kada je odbila da spava sa njim, napravio joj je pakao od života - jeziva sudbina SLAVNE GLUMICE! 18:50
Vesti PANIKA U POZNATOM LETOVALIŠTU, U PLIĆAKU SNIMLJENA "RIBA ĐAVO": Naučnici zanemeli, ovo je PRVI snimak monstruma (VIDEO) 15:45
Foto dana Ovako Bred Pit izgleda u 61. godini - Novi trejler otkrio je detalje filma o Formuli 1 u kom on igra glavnu ulogu. 17:39
VIP saveti NAJLEPŠA BONDOVA DEVOJKA SE VEĆ 50 GODINA NIJE UGOJILA NI GRAM: Niko ne može da veruje kako danas izgleda glumica koju su svi obožavali! (FOTO) 18:25
Zanimljivosti ZBOG NJEGA JE GLUMICA DOŽIVELA NERVNI SLOM NA SNIMANJU - postavio joj je jedno pitanje i promenio život: Kada je PONIZIO, osveta je stigla hladna 21:01
Zanimljivosti OTKRIVAMO DETALJE IZ ŽIVOTA VESNE I MILORADA MILINKOVIĆA - jedna fotografija tera suze na oči! Evo šta je spojilo ovo dvoje ljudi, zbog nje je reditelj bio u Jabukovcu! (FOTO) 16:40
Zanimljivosti POSLEDNJA OBJAVA PARTNERKE MILORADA MILINKOVIĆA O REDITELJU KIDA DUŠU: Žena sa kojom je delio poslednje dane života OVO nije mogla da sakrije! (VIDEO) 11:21
Vesti ŠTA SE DEŠAVALO IZA KULISA NAJJEZIVIJEG FILMA NA SVETU? Govorili su da je UKLETI HOROR, ljudi su umirali - strava i užas, ali stvarno, od prvog trenutka! 23:25
VIP saveti ŠOK SCENE! GLUMICA SE ZAGLAVILA U STAKLENOJ KUTIJI SA VODOM - bespomoćno je vrištala: Zbog greške na snimanju umalo umrla 14:50
Ispovesti DEČKO ME JE NA PRVOM SASTANKU ODVEO U BIOSKOP - pomislila sam romantično! Zbog onoga što je odabrao bio mi je odvratan - čista nastranost! 23:35