Zanimljivosti

TIJANA DAPČEVIĆ NAKON TEŠKIH MUKA NIKAD IZAZOVNIJA: O ovoj pevačicinoj transformaciji svi govore, neverovatno šta je uradila! (FOTO)

Popularna pevačica objavila je novu numeru "Mamim", a retko ko je mogao, a da ne primeti njenu zavidnu figuru na kojoj je radila godinama!

04.02.2023 13:02

TIJANA DAPČEVIĆ NAKON TEŠKIH MUKA NIKAD IZAZOVNIJA: O ovoj pevačicinoj transformaciji svi govore, neverovatno šta je uradila! (FOTO)
instagram/tijanadapcevic

Pevačica Tijana Dapčević (47) poznata je kao dama raskošnog glasa za koji se smatra da je jedan od najkvalitetnijih na Balkanu.Tome svedoči i njena dugogodišnja karijera. Tokom prethodnih godina imali smo prilike da vidimo njeno sazrevanje kako kao muzičara, tako i kao žene.

instagram-tijana.dapcevic

Tijana Dapčević godinama traje na muzičkoj sceni

 

Ujedno, makedonska pevačica važi i za jednu od lepših žena na javnoj sceni, a tome je doprinela njen netipičan izgled kojim se izdvaja od ostalih dama. Ipak,  nije tajna i da se tokom trudnoće drastično ugojila, a dugo nije mogla ni da dovede liniju u željenu formu. Daleke 2009. godine, pred samo rođenje sina Vuka koga je dobila u braku sa Milanom, imala je čak 115 kilograma. Tijana je viska blizu 180 cm, tako da kod nje toliki broj kilograma nije bio preterano očigledan kao što bi bio kod neke niže žene. Ona je skoro otkrila i kako je smršala čak 45 kg, a po novim fotografijama vidimo da njena linija sada gotovo savršena.

Dokaz za to je i objava na Instagramu povodom promovisanja nove numere “Mamim”. Dapčevićeva je ovde ponela roze majicu ili pojas koji se spušta ka kukovima, dok preko ima disko jaknicu od krljušti raznobojnih nijansi među kojima preovlađuje ljubičasta i roze. Kosa je i dalje provereno kratka, plava i zalizana, a akcenat je i na šminki. TIjana je tako ponela senku roze nijansi uz koju se opredelila za jarko narandžasto-crveni karmin. Ruke drži na kukovima, a mnogi nisu mogli, a da ne primete njenu zavidu figuru i ravan stomak.

Fotografija koja je donela i novu pesmu je objavljena juče, na dan Tijaninog rođendana, a samo neke od čestitki bile su i ove.

 

 

- Divno, samo napred, lepoto - poručila joj je glumica Danica Maksimović.

- Slučajnosti ne postoje, srećno lutko moja - prokomentarisala je voditeljka Aleksandra Jeftanović.

- Nikada bolje, a mi hoćemo još luđe -

- Imam 72 godine, ali uvek đuskam uz Tijanu koju obožavam -

- Prelepo izgledaš! -

- Najbolja pevačica -

- Bravooo, devojko lepa! -

TIjana je poznata kao dama bez dlake na jeziku, a tako nije krila ni kako je dovela liniju u savršenu formu.

- Doslovno sam nosila drugu osobu u sebi. Nisam imala vrat, a ruke su mi bile kao butine. Odlučila sam da učinim nešto u vezi s tim. Međutim, počela sam da mršavim tek kad sam shvatila da mi ne treba nikakva dijeta, već promena načina života. Imala sam krizu u početku, ali sam dala sve od sebe da izdržim. Svi bismo trebali da se hranimo bez šećera, brašna i mleka. Tako ćemo doći do željene kilaže, međutim, kao i ostale žene i ja se često opustim pa se ugojim - rekla je Dapčevićeva za medije.

 

 

 Evo i kako izgleda njen prosečan jelovnik. Jutro sada započinje ovsenim pahuljicama sa čija semenom i crvenim voćem. Za ručak obično jede ćuretinu ili drugo nemasno meso sa povrćem. Večera je uglavnom riba i to brancin ili orada uz salatu. TIjana je ipak priznala da iako se odriče mnogo toga, desi joj se da pojede i poneki slatkiš ili picu, ali to je sada retkost, a ne svakodnevnica.

- Nađe se u mom tanjiru i hamburger i parče pice, ali onda sledećih deset dana dodatno pazim na ishranu. Ako mi se jede parče torte, uzeću ga, ali ne više puta tokom dana i ne svaki dan. Duša to traži, a moraš i nju da nahraniš. No, umem i da odolim iskušenju. Letos, kad smo bili na moru, otišli smo kod kume koja je napravila fenomenalnu gibanicu. Toliko je volim da ne znam šta bih za nju dala, ali nisam pojela ni parče - pohvalila se ona, a kao što vidimo rezulatati nisu izostali.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)