Zanimljivosti

VODITELJKA JUTARNJEG U IZDANJU U KAKVOM JE NISMO NAVIKLI: Dočekao ju je skandalozan komentar, ali njena reakcija je tek brutalna! (FOTO)

Poznata lepotica Maja Nikolić srećno korača ka 49. godini, a svoje pratioce je iznenadila novom objavom iz Pariza koja je, nažalost, izazvala i jezive reakcije.

05.03.2023 13:00

VODITELJKA JUTARNJEG U IZDANJU U KAKVOM JE NISMO NAVIKLI: Dočekao ju je skandalozan komentar, ali njena reakcija je tek brutalna! (FOTO)
Instagram-majanikolicmaja

Novinarka Maja Nikolić (48) je jedno od lica sa malih ekrana uz koje se godinama budimo. Voditeljka i autorka mnogih sadržaja koje vodi na televiziji u maju puni 49 godina, ali retko ko bi mogao i da pretpostavi da je ta dama na pragu 6. decenije. Njen optimizam, širok osmeh, damsko držanje, elegantne kreacije i propratna šminka i frizura su ti koji uvek odišu stilom i samopouzdanjem, čime se ona uvek izdvaja u moru drugih žena. Maja je ostvarena kao poslovna žena, supruga i majka, a kažu da je zadovoljna žena ujedno i lepa žena, što izgleda da se u njenom slučaju pokazalo kao i te kako tačno.

Voditeljka se ne libi tako da često objavi snimke i fotografije gde je u kućnom izdanju ili bez trunke šminke, a tako je bilo i ovaj put. Niko ne može da joj ospori da je negovana, lepa žena, ali kada se kamere ugase ona je pre svega mama i supruga, a na ulici bi je retko ko prepoznao bez svetla reflektora. Ovoga puta ona se našla u Parizu, pa je tako objavila selfi gde ipak ima diskretnu šminku koja je, doduše, daleko od one jake, scenske predviđene za snimanja i studio. Primetno je da ima puder, maskaru, karmin i rumenilo, dok je kosu podigla naočarima za sunce koje su joj idealno poslužile umesto rajfa.

- Na svetu je samo dva mesta na kojima možemo da živimo srećno, kod kuće i u Parizu - stavila je Nikolićeva u opis fotografije i naznačila da je u Parizu.

Usledile su mnogobrojne reakcije na njen prirodni izgled. 

- Blago tebi ženo kad imaš takve mogućnosti da putuješ kad god pozeliš, a posao ne trpi -

- Preslatka si, lepo se provedi! -

- Zaljubljen sam u tebe i to ne krijem -

- Da sam na tvom mestu ja bih gledao svoje slike dva sata dnevno -

- Bila i ostala najlepša, najzgodnija, najdoteranija i najpoželjniji osoba sa malih ekrana -

- Nešto naj naj što sam video, obožavam te Majo - glasile su samo neke od oduševljenih reakcija. 

Međutim, među brojnim salvama pohvala Majine lepote zaluta i poneki kritički komentar.

- Od onakve pi*ke ovo? Stariš u gadnu babu - glasio je taj skandalozni komentar. 

Međutim, Nikolićeva se očigledno drži one stare dobre krilatice: "Psi laju, karavani prolaze", pa je tako bilo i ovog put. Budući da komentar nije obrisala, znači da joj ništa ne znači.

Inače, da je ona sertifikovana lepotica potvrdio je i časopis Kosmopoliten koji joj je krajem 2012. godine dodelio nagradu "Ikona lepote", a osim što važi za jednu od najlepših žena na domaćoj javnoj sceni, ispunjena je i u porodičnom smislu. Njen suprug je Aleksandar Nikolić, uspešan ekonomista, a upoznali su se davne 1998. godine u avionu. Leteli su za Atinu, a već tokom ovog puta za grčku prestonicu među njima su se rodile simpatije.

Maja i Aleksandar su u braku dobili troje dece i to ćerkice Teu i Tiju i sina Darka. Njihov porodični život zaista bi se mogao nazvati idiličnim, jer koliko su i dalje zaljubljeni pokazuju i zajedničke fotografije koje redovno objavljuju na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Gospodstvo i kultura

05.03.2023 15:09

Ubedljivo i neuporedivo najelokventnija i najsarmantnija zena. Krem de la krem.

Pobesneli Laloš

05.03.2023 20:47

Kuma je bolja.

Danilo Grbic

06.03.2023 00:55

Pa ona ne vodi jutarnji program.

teorija zavere

06.03.2023 10:12

Par puta sam je video uživo. Izuzetno lepa i prirodna žena.