VIP saveti

NISAM SE PRONALAZILA U ULOZI MAJKE, NIJE MI TO BIO VRHUNAC ŽIVOTA: Pevačica progovorila o porodici, usledile si burne reakcije (FOTO)

Pink je u ispovesti otkril najintimnije misli sa kojima su se složile mnoge žene.

24.02.2023 12:00

NISAM SE PRONALAZILA U ULOZI MAJKE, NIJE MI TO BIO VRHUNAC ŽIVOTA: Pevačica progovorila o porodici, usledile si burne reakcije (FOTO)
instagram.com/pink

Smatra se da se na roditeljstvo nikada ne možete čekati i nikada se ne zna koji je to pravi trenutak i koje su idealne godine za majčinstvo. Žene koje su se ostvarile u toj ulozi u ranim dvadesetim mogu da ispričaju sve prednosti koje donosi rano majčinstvo. S druge strane, tu su i one koje su tu ulogu spoznale tek krajem tridesetih, pa su one mišljenja da je roditeljstvo bolje u nekim zrelijim godinama. Svakako niko nikad ne može biti spreman za dete, a ono je blagoslov kad god da se desi.

Pevačica Pink (43), prema soptvenom priznanju, uopšte nije bila spremna kada je početkom tridesetih dobila ćerku Vilou (11) niti kada je krajem tridesetih dobila sina Džejmisona (6). Od kada je dobila decu pevačica se ne libi da ih zajedno sa suprugom  Kerijem Hartom često povede na sva muzička dešavanja. Tako da su i ćerka Vilou, sin Džejmison i njen suprug rado viđeni gosti i na crvenom tepihu

 

Pink je otvorila dušu u svom dokumentarcu "Sve što znam do sad" gde je doslovce opisala ulogu roditelja i kako se snašla u istoj. Prema njenim rečema, nikada nije nadala da će uopšte biti majka, a plašila se i kako će se snaći u svemu tome iz razloga što je oduvek postojao strah da neće uspeti da opravda sve dužnosti koje majčistvo daje.

- Nikada se nisam pronalazila u ulozi majke. Nije da to nisam želela, jednostavno to mi nije bio vrhunac života i nisam razmišljala o tome. Kada bih uopšte mislila na to, bila bih prestravljena. Oduvek sam mislila da ću biti veoma loša majka, da neću uspeti da se snađem u toj ulozi. Nisam sebe gledala kao porodičnu ženu. Onda je došla Vilou, a potom i Džejmison. Za ulogu majke nikada niste dovoljno spremni. Potom sve ceremonije koje su vezane za školu, pored učenja, tu je milion nekih sekcija i aktivnosti. Život vam se svodi na dovoženje i odvoženje dece, recimo na školske sekcije plesa. Ako razmislite o tome, koliko ste spremni da svoj život posvetite školskim plesnim sekcijama? - pita se PInk u delu intrevjua koji je preneo i portal Pipl.

 

- Upravo si mi dala neverovatnu snagu! Skoro sam postala mama i plašila sam se da neću uspeti u svemu tome -

- Pink, u pravu si, majčinstvo je božiji dar! -

- Ona je pravo oličenje majke, porodične žene i pritom je fantastičan izvođač -

 - Uživaj u ovoj fazi dok su ti deca mala! Tačno je da ćeš im biti potrebna i kada porastu, ali sada su najslađa -

- Obožavam tebe i tvoj entuzijazam -

- Postati mama je večno bio moj san, svakodnevno sam zahvalna na tome što sam se ostvarila u toj ulozi -

- Apsolutno najbolja stvar na svetu je biti mama, hvala ti što uvek deliš sa nama sve probleme sa kojima se sve mame suočavaju - samo su neki od komentara pevačicinih fanova koji su joj pružili podršku nakon ove ispovesti.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)