Vesti TVRDE DA JE UMRLA ZBOG GREŠKE LEKARA i da to ima veze sa PARACETAMOLOM: Medicinsko osoblje napravilo veliki propust, porodica skrhana od tuge! 19:20
Zanimljivosti BIVŠA ŽENA MILORADA MILINKOVIĆA OTVORILA DUŠU - progovorila o najtežim trenucima u životu i prevremenom porođaju: A onda priznala nešto što kida dušu! (VIDEO) 19:09
Roditeljstvo USVOJILA JE DVOGODIŠNJE DETE, KOJE NIKO NIJE ŽELEO I KOJE JE BILO U 4 HRANITELJSKE PORODICE: Kada je dovela devojčicu kući njene prve reči su joj SLOMILE SRCE! 14:30
Vesti REKLI SU MI DA IMAM RAK, A POGLED MOJE MAJKE ME JE VIŠE BOLEO: "Kad saznaš da ti je dete bolesno, život stane, raspadne ti se ceo svet" 11:50
Roditeljstvo PRIMETILA JE DA JOJ U SUSRET IDE NEŠTO JEZIVO: Bila je to osoba pod maskom iz horor filmova, a u prikolici je vukao još nešto, TO JE NJENO DETE! (VIDEO) 18:20
Vesti IMA PETORO DECE I LJUBOMORNA JE NA ROĐAKE: Kad sam videla tragove usisivača, sve mi je bilo jasno! 13:14
Roditeljstvo SVEKRVI JE OSTAVILA BLIZANCE DA IH PRIČUVA - JEDNOM OD NJIH TREBALO JE DA DA INJEKCIJE: Kada se vratila zanemela je od ŠOKA šta je ta žena uradila! 20:45
Roditeljstvo BEBA SE ODUŠEVLJENO CEREKALA, A ONDA SE POJAVILA MAMA I MLATNULA JE JASTUKOM: Usledio je trenutak šoka, pa nešto što je 9 miliona ljudi gledalo u neverici - kakav prizor! (VIDEO) 13:45
Roditeljstvo DEČAK JE OD MAJKE DANIMA TRAŽIO DA MU SPREMI DVE UŽINE: Kad je shvatila šta radi njen sin srce joj se slomilo na komade! 22:30
Roditeljstvo LJUDI ME NAZIVAJU ČUDOVIŠTEM ZBOG VIDEA KOJI SAM PODELILA: Na njemu je moja ćerka i tvrde da sam zbog ovoga grozna majka 14:50
Roditeljstvo SKANDAL! ŽENA FUDBALERA ORGANIZOVALA ĆERKIN PRVI ROĐENDAN - ali ovome se nije nadala! Bruka i sramota kad se pojavila torta! (VIDEO) 20:01
Roditeljstvo PORODILA SE PRE VREMENA I BEBA JE SMEŠTENA NA POSEBNO ODELJENJE: Nagla se nad krevetić da ga proveri - odjednom je briznula u plač, slomila se i tražila ko je odgovoran! 19:15