Vesti SKANDAL! INFLUENSERKA LAGALA DA JOJ DETE IMA TUMOR NA MOZGU: Obmanula je ceo svet, a iza njenog poteza se krije JEZIV RAZLOG! 20:30
Roditeljstvo DA LI MOŽETE DA POGODITE KOJA JE OD NJIH MAJKA, A KOJA ĆERKA? Ljudi u neverici kada im one otkriju godine, ali postoji i jedan PROBLEM! (FOTO) 07:30
Roditeljstvo TAJNA OSOBA je odlučila da spase život ženi u bolnici: Kada je shvatila ko joj je pomogao, potekla je reka suza (VIDEO) 14:40
Vesti ŽELELA JE DA SINU PRIREDI PREDSTAVU U ZABAVNOM PARKU: Stavila je glavu u čeljust dinosaurusa, a onda vrisnula - ovom se nije nadala! (VIDEO) 06:40
Roditeljstvo UŠLA JE U SOBU KOD SVOJE BEBE MISLEĆI DA SPAVA, nije ni sanjala kako će je zateći! Oči su joj u trenu ispunile suze! (VIDEO) 07:52
Vesti KADA JE IZGURALA BEBU NA POROĐAJU LEKARI SU PRIMETILI JOŠ NEŠTO UNUTRA: Prvo su mislili da su blizanci, a onda je krenula DRAMA i borba 14:23
Odrasli MISLILA SAM DA IMAM ZATVOR, POSLALA SAM TATU PO LAKSATIV: Nakon 20 minuta stigla je hitna i odvela nas na posmatranje 20:45
Roditeljstvo ČEKALA JE SPEKTAKULARNU TORTU, a usledio je užas! Njena mama se nekontrolisano smejala i na sve to se i uneredila: Gosti zanemeli od šoka!! (VIDEO) 16:31
Vesti POROĐAJ JE KRENUO RANIJE, a kada je na svet donela bebu, zanemela je! Devojčica je bila toliko neobična da je majka mislila da se nikada neće promeniti! (FOTO) 10:42
Telo ONA IMA NAJVEĆE PRIRODNE DOJKE NA SVETU! Priznaje da je ljudi gledaju u neverici: "Ne nosim brus i druge mame me mrze"! 14:57
Vesti GOVORILI SU DA MI JE BEBA RUŽNA, evo šta se dogodilo 4 godine kasnije! Mama podelila sa svetom nesvakidašnje iskustvo (FOTO) 16:30
Roditeljstvo MOJ SIN NIJE ŽELEO DA PONOVO KRENE U VRTIĆ, SUZE SU TEKLE U POTOCIMA: Iskoristila sam jedan trik koji provereno "radi"! 13:00