Roditeljstvo UPRAVO JE SAZNALA DA NJEN SIN IMA AUTIZAM, A ONDA JE ČULA ZVONO NA VRATA: Ono što je ugledala na pragu slomilo joj srce na komade! (VIDEO) 11:10
Roditeljstvo BEBA MI JE TRIPUT UMIRALA U STOMAKU, U JEDNOM TRENUTKU SU MI DALI PILULU ZA ABORTUS: Govorili su mi da treba "da izbacim ostatak", nisam ni sanjala šta me tek čeka! (FOTO) 17:55
Roditeljstvo ČULA JE ŠUŠTANJE IZ KUHINJE - kada se približila, prošli su je trnci! Ugledala je svoju bebu, a onda i nešto šokantno - da li je ovo moguće?! 11:35
Vesti TVRDE DA JE UMRLA ZBOG GREŠKE LEKARA i da to ima veze sa PARACETAMOLOM: Medicinsko osoblje napravilo veliki propust, porodica skrhana od tuge! 19:20
Zanimljivosti BIVŠA ŽENA MILORADA MILINKOVIĆA OTVORILA DUŠU - progovorila o najtežim trenucima u životu i prevremenom porođaju: A onda priznala nešto što kida dušu! (VIDEO) 19:09
Roditeljstvo USVOJILA JE DVOGODIŠNJE DETE, KOJE NIKO NIJE ŽELEO I KOJE JE BILO U 4 HRANITELJSKE PORODICE: Kada je dovela devojčicu kući njene prve reči su joj SLOMILE SRCE! 14:30
Vesti REKLI SU MI DA IMAM RAK, A POGLED MOJE MAJKE ME JE VIŠE BOLEO: "Kad saznaš da ti je dete bolesno, život stane, raspadne ti se ceo svet" 11:50
Roditeljstvo PRIMETILA JE DA JOJ U SUSRET IDE NEŠTO JEZIVO: Bila je to osoba pod maskom iz horor filmova, a u prikolici je vukao još nešto, TO JE NJENO DETE! (VIDEO) 18:20
Vesti IMA PETORO DECE I LJUBOMORNA JE NA ROĐAKE: Kad sam videla tragove usisivača, sve mi je bilo jasno! 13:14
Roditeljstvo SVEKRVI JE OSTAVILA BLIZANCE DA IH PRIČUVA - JEDNOM OD NJIH TREBALO JE DA DA INJEKCIJE: Kada se vratila zanemela je od ŠOKA šta je ta žena uradila! 20:45
Roditeljstvo BEBA SE ODUŠEVLJENO CEREKALA, A ONDA SE POJAVILA MAMA I MLATNULA JE JASTUKOM: Usledio je trenutak šoka, pa nešto što je 9 miliona ljudi gledalo u neverici - kakav prizor! (VIDEO) 13:45
Roditeljstvo DEČAK JE OD MAJKE DANIMA TRAŽIO DA MU SPREMI DVE UŽINE: Kad je shvatila šta radi njen sin srce joj se slomilo na komade! 22:30