Zanimljivosti

OVAKO JE DRAGANA KOSJERINA IZGLEDALA PRE 10 GODINA: Ove fotografije otkrivaju da li je zaista prirodna lepotica ili ne (FOTO)

Za sve one koji su sumnjali da li je voditeljka radila neke od estetskih korekcija, sada više nema dileme.

19.03.2023 20:01

OVAKO JE DRAGANA KOSJERINA IZGLEDALA PRE 10 GODINA: Ove fotografije otkrivaju da li je zaista prirodna lepotica ili ne (FOTO)
Prntscrn/YouTube/Blic

Voditeljka Dragana Kosjerina (35) poslednjih godina postala je jedan od simbola Radio televizije Srbije na kojoj vodi nekoliko emisija. Ta dama je korak po korak gradila svoju karijeru i danas je veoma popularno i prepoznatljivo TV lice.

Iako je sportsko novinarstvo njen fah, odlično se snalazi i u emisijama zabavnog karaktera, što smo imali prilike da vidimo u kvizu "Ja volim Srbiju", koji vodi po odlasku Nine Seničar. Kosjerina se odlično snašla i kao voditeljka "Beovizije" gde joj je partner bio šarmantni glumac Milan Marić.

Prntscrn/YouTube

Dragana Kosjerina postala je omiljena voditeljka emisije "Ja volim Srbiju"

O Dragani Kosjerini godinama se govori kao o jednoj od najlepših voditeljki, a posebno je atraktivna njena vitka, manekenska građa i prirodna lepota. Mnoge je, međutim, zanimalo da li je zaista voditeljka oduvek bila lepotica kakvom je danas vidimo.

Na žalost zlih jezika koji joj osporavaju prirodnu lepotu, Draganine fotografije od pre skoro deset godina pokazuju da ona izgleda gotovo identično kao danas. Razlika je gotovo minimalna, a čini se da je oduvek imala šarmantan osmeh koji je danas jedan od njenih zaštitnih znakova. 

Voditeljka je jednom priliom na svom Instagram profilu objavila i fotografiju svoje majke te se jasno vidi od koga je lepotu i nasledila.

Manekenstvo kao hobi

Osim posla voditeljke, Dragana Kosjerina se okušala i u manekenskim vodama što joj je pomoglo da stekne samopuzdanje koje danas ima pred kamerama.

 - Manekenstvo je bilo samo jedan od mnogobrojnih hobija koje sam ja želela da isprobam i da vidim kako se u tome snalazim. Ako govorimo o scenskom pokretu, pre bih rekla da to ima veze sa latinoameričkim plesovima, koje sam trenirala godinama i takmičarski se bavila time, nego sa manekenstvom. Evo na koji način je meni manekenstvo pomoglo, vi ste svesni da se manekenstvom bave lepe žene koje imaju samopouzdanja, ali to su žene koje su suočene sa konstantnim kritikama i procenama, koje nisu nužno vezane za njihove sposobnosti, nego upravo za izgled. I to može da vam pomogne na sledeći način: da vas ojača, da očvrsnete i da shvatite da to kako vi izgledate, nije dovoljno. Nego, kada se vi nađete u prostoriji sa stotinu lepih devojaka i dođe kreator, koji bira deset manekenki za svoju reviju, za katalog, njega nije briga koliko dobro vi govorite strani jezik, na kom ste fakultetu, o kojim temama možete da govorite... Nego, da li ste vi merama, estetikom, senzibilitetom uklapate u njegov koncept. I onda kad vas tako jednom, dva puta, tri, četiri, neko škartira zbog toga što nemate odgovarajuću boju kose ili nemate odgovarajuće mere. Ma koliko da sam lepa, pored mene može da stoji neka devojka koja se u tom trenutku smatra lepšom. Moram da izgradim sebe, moram da izgradim ličnost, nešto po čemu ću biti specifična - govorila je Kosjerina u intervjuu za domaće medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)