Zanimljivosti

IZNENADNI KRAH LJUBAVI JOVANE JOKSIMOVIĆ: Ovome se niko nije nadao, delovali su tako zaljubljeno i srećno (FOTO)

Šarmantna voditeljka doživela je ljubavni borodolom o kojem se i danas govori.

18.03.2023 20:56

IZNENADNI KRAH LJUBAVI JOVANE JOKSIMOVIĆ: Ovome se niko nije nadao, delovali su tako zaljubljeno i srećno (FOTO)
instagram.com/jovanajoksimovic

Voditeljka Jovana Joksimović danas bi za sebe mogla da kaže da je ostvarena na svim poljima. Osim što ima uspešnu karijeru ima i porodičnu sreću o kakvoj je oduvek maštala. Međutim, daleko od toga da nije doživela turbulencije i brodolome dok nije pronašla ono ka čemu je težila.

Naime, poznato je da je Jovanino srce osvojio kantautor Željko Joksimović sa kojim se i verila 2011. godine. Kako su mediji tada pisali, par je ubrzo raskinuo zbog nesuglasica. Međutim, par je ubrzo obnovio ljubav i otad uživa u svojoj sreći. 

Ovo nije prva Jovanina veridba koja je prošla turbulentno. Pre Željka, voditeljka je bila u vezi sa tadašnjim direktorom BK televizije Aleksandrom Zeremskim. Verili su se početkom leta 2008. godine. Međutim, samo dve nedelje nakon toga oni su raskinuli

- Zajedno smo odlučili da je bolje da odmorimo, damo jedno drugom prostora i stavimo veridbu na 'stand by' (pauzu, prim. aut.). Rastanak nikad nije lak, ali Jovana je mlada, potrebno joj je osećanje slobode. Ona je moderna žena koja želi da uživa u životu punim plućima, i ja je potpuno podržavam! - govorio je Zeremski nakon rastanka.

Jovana je baš u to vreme upoznala Željka na takmičenu Beovizija gde su među njima i planule iskrice. Dok je ona gradila ljubav sa poznatim muzičarem, Zeremski je sreću pronašao u pevačici Aleksandri Radović sa kojom je dobio ćerku Ninu.

Jovanini i Aleksandrovi putevi potpuno su se razišli. Ona je izgradila čvrst brak sa Željkom na kojem im danas mnogi zavide. Tokom godina jedno drugome su postali velika podrška kako privatno, tako i poslovno. Još 2012. godine tajno su se venčali na Maldivima, a dve godine kasnije su dobili sina Kostu. Na jesen iste godine Jovana i Željko sklopili su brak i u Srbiji.Porodičnu sreću uveličalo je rođenje i dve ćerkice Srne i Ane.

Podsetimo, osim troje dečice sa voditeljkom, Željko ima i stariju ćerku Minu koju je dobio iz prethodnog braka. Mina je deo muzičarevog života i ima odlične odnose sa celom porodicom. Iako je veoma popularna na društvenim mrežama, ova mlada lepotica se ipak nije upustila u javnu karijeru poput svog uspešnog oca.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Smorili ste za medalju!

20.03.2023 01:43

Dokle bre više sve jedno isto?