Ispovesti

MISICU JE DEČKO UNAKAZIO KISELINOM, ali danas ponovo ima razloga za sreću! Evo kako sada izgleda žena koja je ostala bez pola lica! (FOTO/VIDEO)

Džesika Notaro je Italijanka kojoj se bivši dečko osvetio na najbrutaljniji način nakon što je želela da raskine sa njim, ali to je nije slomilo.

06.03.2023 13:01

MISICU JE DEČKO UNAKAZIO KISELINOM, ali danas ponovo ima razloga za sreću! Evo kako sada izgleda žena koja je ostala bez pola lica! (FOTO/VIDEO)
Instagram-gessicanotaroreal

Lepota može biti nagrada, ali i prokletstvo, a nažalost, u to su se na sopstvenoj koži uverile pojedine lepotice. Džesika Notaro (33) je italijanska voditeljka i misica koja je pre 6 godina raskinula sa dečkom, ali sa kojim on nije mogao da se pomiri. On je zato, ne znajući kako da naudi lepoj i uspešnoj ženi koja je u to vreme imala 28 godina, odlučio na kraju da joj se osveti zbog raskida na najbizarniji mogući način. Sačekao je lepu Notarevu kod izlaza iz auta ka kući i polio joj lice kiselinom, doživotno je unakazivši. Horhea Edsona Tavaresa policija je tada uhapsila, ali on je već sproveo u delo užasni plan. Najstrašnije od svega je što ga je Džesika ranije, pre kobnog incidenta, već tužila zbog uznemiravanja, ali su uprkos tome proveli 3 godine u vezi.

- Verovatno se krio na parkingu jer se pojavio čim sam izašla iz auta. Osetila sam da je prislonio plastičnu flašu na moje lice, a onda je još podigao ruku kako bi bio siguran da će svu kiselinu iz boce izliti na mene. Lice je počelo da mi gori i ubrzo sam izgubila vid. Te noći u bolnici sam se molila Bogu da mi uzme lepotu i šta god mora da uzme nek uzme, samo da mi sačuva oči, jer one su ogledalo duše - rekla je svojevremeno Džesika koja je na kraju ostala slepa na jedno oko.

Tavarez je prvostepeno osuđen na 18 godina zatvora, a kazna mu je nakon žalbe smanjena na 15 godina zatvora. Taj slučaj privukao je mnogo pažnje javnosti širom Evrope zbog sve češćeg nasilja nad ženama. Džesika je puna 2 meseca provela u bolnici u rodnom Riminiju, gde su se borili svim snagama da joj sačuvaju lice i vid. Posle nepuna 3 meseca gostovala je u televizijskoj emisiji gde je celom svetu pokazala posledice jedne toksične veze, skinuvši zavoje u emisiji.

- Želim da vidite šta mi je uradio. To nije ljubav! Dok mi je kiselina grizla lice, molila sam Boga da uzme moju lepotu, ali da mi ostavi vid. Dva meseca sam bila kao u zatvoru. Više ne mogu da živim kao nekada. Ne smem da izlazim na sunce, po ceo dan nosim masku, a lice me boli sve vreme. Sve pare trošim na lekove. Svakih pola sata moram da stavim kapi u oči i namažem kožu. Čak i kada se izlečim, do kraja života ću imati emocionalne ožiljke. Svaki put kada izađem iz auta i krenem kući, ponovo ću proživljavati tu scenu - rekla je ona tada u emisiji.

 

 

Džesika je otad počela je da se bori za prava žena i podvrgla se rekonstruktivnim operacijama, a odnedavno opet učestvuje na revijama i pozira za časopise.

- Lice mi je uništeno, ali usta i nos su netaknuti. I dalje sam zadržala svoje crte lica i prepoznajem svoj odraz u ogledalu - rekla je ona samouvereno.

Notarova je Horhea upoznala dok je radila u delfinarijumu, a on je, nažalost, iako je radio sa delfinima, pokazao koliko je surov. Ipak, sudbina ima put za svakog od nas, pa je tako ta dama 2 godine posle stravične nesreće upoznala i svog čoveka iz snova. Naime, Džesika od detinjstva gaji veliku strast prema jahanju, pa i danas vežba preponsko jahanje. Upravo na jednoj takvoj trci 2019. godine upoznala je Filipea Bolonija, italijanskog reprezentativca u konjičkim trkama. Posle 3 godine veze, Filipo ju je sasvim nenadano prošle godine zaprosio na terenu, posle Svetskog prvenstva.

 

 

- Filipo mi je postavio najlepše pitanje u životu. Osećaj je bio na pola puta između leptira u stomaku i srca u grlu. Ko me poznaje zna da nikada nisam pustila suzu u javnosti, ali ovaj put sam bila toliko srećna da nisam mogla da se suzdržim. Ti si moje svetlo, moj život, moj najbolji prijatelj, osoba koju poštujem najviše na svetu i najdivniji dečko kog mogu da poželim. Srećni smo u ovim trenucima dok sanjamo o našoj zajedničkoj budućnosti - napisala je oduševljena Džesika na Instagramu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)