Lice

NJENE OČI SU TOLIKE DA SE MNOGI PRESTRAVE: Pričaju mi da sam ista vilenjak iz "Gospodar prstenova", misle da sam bolesna(VIDEO)

Samanta Mekneb nema problema sa štitnom žlezdom, već zbog genetike ima nešto veće oči nego prosečni ljudi, a njeni snimci na TIkToku su pregledani više miliona puta.

06.02.2023 21:02

NJENE OČI SU TOLIKE DA SE MNOGI PRESTRAVE: Pričaju mi da sam ista vilenjak iz "Gospodar prstenova", misle da sam bolesna(VIDEO)
TikTok-sam.mcnab

Mnogobrojne dame se u današnje vreme utrkuju kako bi izgledale kao po šablonu. Čini se da je estetska medicina učinila da svi pohrle kod specijalista ne bi li imali ogromne usne, mali nos, mačije oči ili puderaste obrve. Samanta Mekneb (21) iz Njujorka je zato ponosna što ima neobičan detalj na licu zbog čega je veoma srećna. U moru identičnih devojaka, ona je zadovoljna što se može pohvaliti po originalnim očima. Naime, ona ima izuzetno krupne oči, a budući da je otkrila da to zabavlja ljude, počela je dodatno i da zuri u kameru i preterano ih širi, tako da one izgledaju još veće.

- Nema skoro ničega što nisam čula. Pričaju mi razne lude stvari o tome na koga ličim ili kako izgledam, od likova Tima Bartona, Nikol Riči, Mister Bina, Goluma iz "Gospodara prstenova" do likovi iz crtanih filmova i buba. Mnogi ljudi obično misle da imam problema sa štitnom žlezdom ili Grejvsovu bolest, što ja nemam - kaže Samanta, a prenosi San.

 

 

Ova devojka je objasnila da joj je prosto genetika takva da ima velike oči i da u pogledu toga ne može ništa da uradi, sem da nasmeje mnoge pratioce svog TikTok naloga. Snimci na kojima doslovce zuri u kameru su joj tako doneli 22 miliona pregleda, a imaju i 2,4 miliona sviđanja.

- Čak i ja mislim da stvari koje mogu da radim očima i način na koji izgledam može biti čudan i pomalo zastrašujući, ali drugima se to sviđa - ističe devojka.

 

 

Samo neki od komentara na ovu devojku specifičnog izgleda su ovi.

- Bukvalno slatka ćerka Mister Bina -

- Ovako je mene mama gledala kao malu kad napravim neku tešku glupost -

- Uplašio sam se od tebe, neću smeti više tvoje snimke da gledam -

- I ja sam pomalo uplašen, ali ti izgledaš prelepo -

- Ista je kao Homer Simspon! -

- Zastrašujuća si! - pisali su joj pratioci na društvenim mrežama.

 

@sam.mcnab

or makes it better 😏 ♬ original sound - OS

 

Takođe joj se porukama javljaju devojke koje imaju velike oči i često su ismevane zbog toga. Samanta ih sve savetuje da prihvate to što nisu identične kao sve druge, da prigrle svoju različitost kao dar i steknu samopouzdanje.

- Kada mi se druge devojke javljaju i kažu mi da su im moji snimci pomogli da prebrode mnoge teške ternutke to je za mene najveća nagrada. Kažem im da volim što imam tu "jedinstvenu stvar" na sebi koja mi omogućava da se ističem, pa zašto to ne prihvatiti, što i drugima uvek savetujem - kaže ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)