Lice

INFLUENSERKA UNAKAŽENA POSLE OPERACIJE ZATEZANJA OČIJU: Kinula sam i dogodio se užas, dok su drugoj devojci izrasli rogovi! (VIDEO)

Zozo Tong i Džesi Kar su samo neke od žene koje su imale intevenciju podizanja očiju poznatiju kao "lisičje oči", a preživele su pakao!

06.01.2023 17:04

INFLUENSERKA UNAKAŽENA POSLE OPERACIJE ZATEZANJA OČIJU: Kinula sam i dogodio se užas, dok su drugoj devojci izrasli rogovi! (VIDEO)
TikTok-zozo580000

Napredak u razvoju estetskih operacija očigledno je nezaustavljiv, pa su tako posle takozvanih mačijih očiju, na red došle i lisičije. Procedura se obavlja tako što se predeo oko krajnjeg luka obrva zadiže na gore i to pomoću biorazgradivih konaca, koji služe tome da podignu oči. Efekat može trajati od nekoliko nedelja, do godinu dana. Žene koje izgledaju kao da su zaista podigle oči, najverovatnije to i jesu, ali standardnom plastičnom operacijom, dok intervencija razgradivim koncima ima kratkotrajni efekat. I pored toga, taj postupak može biti veoma opasan i da izazove brojne komplikacije, što je dokazala i jedna poznata influenserka.  

Ona se zove Zozo Tong i sa Novog Zelanda je. Uradila je tzv. “lisičje oči”, međutim požalila je već nakon nekoliko sati od intervencije. Naime, na mestu podizanja obrva i očiju pojavile su joj se velike modrice koje su menjale boju, a uz to je područje oko slepočnica oteklo i bilo izuzetno bolno. Zozo je i pored toga rešila da će se žrtvovati za lepotu, pa je stegla zube u nameri da sve istrpi, ali ono što je usledilo nije očekivala ni u najluđim snovima.

- Evo vam dobar razlog da ni dinar ne potrošite na “lisičje oči”. Kinula sam i oči su mi se vratile na staro! Da ne pominjem modrice i bolove - napisala je ona u objavi na TikToku, a preneo Sun.

@zozo580000 all that money & pain to sneeze and they came undone 🙃 #threads #foxeyethreadlift ♬ Shootout - Izzamuzzic & Julien Marchal

Slično iskustvo doživela je još jedna Tiktokerka, Džesi Kar iz Australije. Ona je početnih dana bila zadovoljna činjenicom da su njene oči bile podignute. Bol prilikom same intervencije nije osećala, ali tokom “zatezanja” konaca bilo je i više nego bolno.

- Bukvalno sam mogla da čujem svoje lice kako se pomera i škripi. Bol je bio užasan. Onda se na mestu gde se nalaze konci pojavio veliki podliv koji je em bio bolan, em se nije povlačio. To me je zabrinulo i otišla sam na ponovnu intervenciju. Posle toga se otok smanjio, ali to je rezultiralo da moje oči “spadnu”, kao i obrve - započela je priču ta mlada žena, a preneo San.

Njenim mukama tu nije bio kraj jer kada se sledećeg dana pogledala u ogledalo, imala je šta i da vidi.

- Primetila sam da mi se jedna obrva vratila u početnu formu, ali druga je bila delimično samo spuštena i bile su vidno nejednake, kao i moje oči. Nezadovoljno sam otišla na istu kliniku i zahtevala povraćaj novca zbog neuspelog tretmana. Samo su mi delimično vratili novac, a ono što je usledilo narednih dana bio je šok! Izgleda da se konci na mom licu uopšte nisu razlagali, budući da su mi se sa obe strane lica na čelu pojavile velike izbočine, koje bukvalno liče na rogove! Zamolila bih sve da nikako ne rade tretman lisičjih očiju jer će samo izgubiti novac, a dobiće bolove, a možda i rogove - zavapila je Tiktokerka koja je objasnila da sada ide na intervencije kojima pokušava da eleminiše izrasline.

Ispod njihovih objava ređali su se komentari.

- Već sam maltene bila zakazala proceduru “lisičjih očiju”, bogu hvala što sam pogledala ovo! -

- Ženo, ti si platila da dobiješ rogove na glavi! -

- Ovo je ludost, kada će ti ti rogovi nestati? -

- Razmišljala sam se da odem na to, ali sada definitvno neću! - komentarisale su zabrinute žene. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)