Lice

PRELEPA TIKTOKERKA JE ISTETOVIRALA USNE I DOŽIVELA PRAVU NOĆNU MORU: Kada me je majka ugledala, vrisnula je od šoka! (VIDEO)

Kalija Muktar je žena koja je u težnji da dobije senzualnije usne doživela nešto zastrašujuće.

23.12.2022 16:03

PRELEPA TIKTOKERKA JE ISTETOVIRALA USNE I DOŽIVELA PRAVU NOĆNU MORU: Kada me je majka ugledala, vrisnula je od šoka! (VIDEO)
TikTok-specialkbizz

Metoda “Labelo usana” je veoma popularna poslednjih godina i mnoge devojke se opredeljuju pre za nju nego za punjenje usana hijaluronom. To je postupak kojim se u njih ubrizgava mikropigmentna boja, prilikom čega one, u zavisnosti od boje poprimaju nijansu po želji.

Upravo na taj tretman se odlučila i Kalija Muktar, kojoj je kozmetičarka predočila da će možda doći do uvećanja usana nakon tretmana, ali ona nije ni sanjala da će se dogoditi ono što je usledilo.

Ta devojka je postavila video na kom se smeje sa kozmetičarkom i pokazuje pratiocima ogromne uste, koje bi trebalo da splasnu posle nekoliko dana. Da se njena mama ne bi potresla, Kalija joj je rekla da je za potrebe snimka na internetu postavila filter za usne, međutim, majka ju je ubrzo videla i uživo.

Usledio je urnebesan video-zapis.  

TikTok-specialkbizz

Kalija Mukatar se fotografisala neposredno nakon intervencije i izgledala je zaista šokantno

Snimak je osvanuo na TikToku, a pregledan je 2 i po miliona puta, ima 467.000 sviđanja i 211 deljenja. Kalija na videu prilazi majci sa rukom preko usta i objašnjava joj da je “uradila” usne, ali joj se ne sviđa kako su ispale i potom otkriva kako izgleda spuštajaći ruku.

Reakcija njene mame je nasmejala mnoge. Žena najverovatnije nije upućena u svremene tehnike ulepšavanja, pa je pomislila kako je njena ćerka bespovratno upropastila lice.

- Šta si to uradila? Za ime dragog boga! Pa to je užasno!! Idiote! Prokleti idiote! Zašto si uradila tu idiotsku stvar? Vidiš li da si se upropastila? Beži od mene, skloni se! Užas! - govorila je zatečena žena i to sve držeći ruku preko usta.

- Meni je najsmešnije što žena drži ruku preko usta, kao da je u pitanju neka zaraza -

- Hoće li neko da objasni ovoj mami da će sve biti u redu -

- Majka se ne da zbuniti u odluci da je ćerka užasna! -

- Vrištim od smeha zbog reakcija tvoje mame -

- Mama izgleda kao da će svakog trenutka da pukne od besa - bile su samo neke od reakcija.

TikTok-specialkbizz

Zapanjena majka sve vreme je držala šaku na ustima kao da je ona uradila usne, a ne njena ćerka 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)