Moda

SA ALIEKSPRESA JE PORUČILA TORBICU O KOJOJ JE SANJALA, a kada je otvorila paket prenerazila se! Usledio je vrisak, ovo je stvarno noćna mora! (VIDEO)

Iako je to bila jedna od najdražih i željno iščekivanih narudžbina, za jednu devojku se ona pretvorila u veoma neprijatno iznenađenje.

03.12.2022 14:01

SA ALIEKSPRESA JE PORUČILA TORBICU O KOJOJ JE SANJALA, a kada je otvorila paket prenerazila se! Usledio je vrisak, ovo je stvarno noćna mora! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/foxicaaa

Sa pojavom onlajn poručivanja svega i svačega mnoge dame gotovo da su i zaboravile kako izgleda ona redovna kupovina, jer je većina njih odlazak u tržne centre i obilazak radnji zamenila kliktanjem preko tastatura i šopingom koji traje svega minut. Pored toga što dobijaju autentične stvarčice ukoliko ih poručuju negde iz inostranstva, mnogim damama roba stiže za kratko vreme, a često i po daleko nižim cenama od onih u prodavnicima. Zato sve one jedva čekaju taj poseban trenutak pristizanja paketa, koji otvaraju poput dugo željenog poklona, ne znajući da li ih unutra možda ipak čeka neko iznenađenje. E pa, jednu devojku iz Bosne i Hercegovine je sačekalo upravo nešto čemu se nikako nije nadala, a bilo je više nego neprijatno.

Ona se na TikToku predstavlja kao Lejla Foks, a kako je otkrila, autentična "vunena" torbica joj je bila samo jedna u nizu narudžbina kojoj se mnogo radovala. Sve se, na kraju, pretvorilo u noćnu moru. Naime, mlada Tiktokerka je otkrila da je uzalud bacila pare jer je umesto svog potencijalno omiljenog aksesoara dobila, kako su se neki njeni pratioci našalili, "uradi sam torbicu".

Iako je to trebalo da bude vunena torbica sa braon drškama i potpisanim brendom, devojka je uz simuliran poznati zvuk plačljive žene otkrila da je dobila samo materijal kako bi sama isplela torbicu.

- Naručila ovu preslatku torbicu sa Aliekspresa... jedva čekala da mi dođe da je nosim... Stigao mi samo materijal za torbicu da je ispletem sama... plačem i od muke i od smeha ceo dan - napisala je ona u svojoj objavi.

Devojka je pokazala da je u paketu dobila konac za pletenje, kaiševe, makaze i sve ostalo što je potrebno, pokazujući i očaj, ali smeh zbog cele situacije i toga što ju je snašlo. Korisnici nisu krili da ih je ta situacija prilično nasmejala.

- Svi oće sve na gotovo, e pa ne može -

- Ko bi to sad ispleo? - 

- Joj baš kreatvno -

- Uradi sam torbica - 

- Ako si iz Sarajeva rado ću ti je ja završiti. Inače se bavim time. Pletem te torbice i ruksakove - komentarisali su korisnici mreže.

Devojka je odgovarala na pojedine komentare, ali na poslednji nije, verovatno shvativši da joj je isplativije da sama to odradi, odnosno da isplete torbu. Neki od korisnika su joj rekli da su imali slična iskustva, ne obrativši pažnju na deklaraciju i uputstvo jer je verovatno bilo naznačeno da je unutra materijal predviđen za takvu torbicu. 

Nekada se ne radi o internet prevari nego jednostavno o neupućenosti i nečitanju uputstava koja stoje na sajtu za određeni proizvod.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)