Brak i veze

DEČKO ME JE POZVAO I REKAO DA ĆE PROVESTI VEČE SA SVOJIMA NA RECI, a onda sam zumirala njegove naočare na fotografiji koju mi je poslao, usledio je šok! (VIDEO)

Tiktokerka Anđela otkrila je čitavom svetu kako je uhvatila dečka Džejmsa u jezivoj laži.

bySrećna republika

03.12.2022 22:01

DEČKO ME JE POZVAO I REKAO DA ĆE PROVESTI VEČE SA SVOJIMA NA RECI, a onda sam zumirala njegove naočare na fotografiji koju mi je poslao, usledio je šok! (VIDEO)
printscreen/tiktok/@angelaxlaba

Nedavno je TikTok korisnica koja se na toj društvenoj mreži predstavlja kao @angelaxlaba na svom profilu podelila video u kom je pokazala kako je potpuno slučajno otkrila da je dečko Džejms vara.

Naime, on ju je, kako je otkrila, jednog dana pozvao i rekao da će celog dana provesti na reci sa svojom porodicom. Da bi imao alibi, poslao joj je i fotografiju da bi pokazao da se zaista nalazi na reci i da se lepo provodi. Kako joj je otkrio, u tim trenucima se nalazio u kajaku i napisao joj je i poruku: "Spreman za rečne brzake...". Ipak, on očigledno nije ni slutio da će ga jedna sitnica koju je Anđela primetila koštati veze

Stvar je u tome da je Džejms, dok je pozirao za fotografiju, nosio sunčane naočare koje imaju stakla poput ogledala pa je Anđela potpuno jasno u njima videla odraz, ni manje ni više, nego druge žene. Ona je sedela na prvom mestu kajaka i veslala, dok se njen ljubavnik fotografisao i snimao za svoju devojku. 

Očigledno je da mlada dama koja je uživala sa Džejmsom ima kovrdžavu kosu i više je nego jasno u kakvom je odnosu s nevernim muškarcem budući da on ni u jednom trenutku nije Anđeli "prijavio" njen boravak sa njim. 

@angelaxlaba how i finally caught my boyfriend cheating on me and then he calls me with her to break up once he was caught ☺️ #fyp #cheater #liar #WhenRiftanSays ♬ what the fuck was that - champagnemami

U svom videu na TikToku Anđela je rekla da joj je Džejms, otkad je shvatio da je uhvaćen, prestao da odgovara na poruke i pozive, a kasnije je prevarena devojka snimila i specijalni video u kom kaže da joj je dečko ipak na kraju priznao da ju je varao, pa su raskinuli.

- Znala sam da me vara jer mene nikad nije pozvao s njim na reku. A jednostavno je bio previše zaslepljen njom da bi se setio odraza u naočarima - ispričala je Anđela.

Njeni snimci su postali viralni i otvorili su mnogobrojne rasprave na temu prevare u vezi, a bilo je dosta onih koji su podržali Anđelu i poručili joj kako joj takav muškarac i ne treba.

- Istina uvek izađe na videlo, ovog puta zbog odraza - komentirala je jedna korisnica, a prenosi Miror.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)