Ispovesti

KAKO SAM SVOJIM INSTINKTOM SPASLA ŽIVOT ĆERKI! Ispovest ove žene dira pravo u srce: Lekari su mi govorili jedno, ali nisam odustala! (VIDEO)

Ova žena nije htela da prihvati dijagnozu lekara da je njeno dete samo prehlađeno, a ispostavilo se da je njena reakcija detetu spasla život.

24.11.2022 18:58

KAKO SAM SVOJIM INSTINKTOM SPASLA ŽIVOT ĆERKI! Ispovest ove žene dira pravo u srce: Lekari su mi govorili jedno, ali nisam odustala! (VIDEO)
Foto:TikTok-amyjackson9213

Kada su deca mala i dok ne progovore tečno, ona ne umeju da objasne šta im tačno fali, pa je važno da roditelji ne zanemaruju nijedan simtom koji im se javi, niti iznenadnu promenu ponašanja ili raspoloženja. U to se uverila i jedna mama po imenu Emi Džekson koja je svoju priču podelila sa pratiocima na TikToku. Njeno iskustvo je time ubrzo postalo viralno i pokrenulo je mnogobrojne reakcije i rasprave na temu dijagnostike potencijalnih oboljenja.

- Ćerkica Zoi mi se prehladila i naravno da sam je odmah odvela kod lekara. On je konstatovao prehladu i savetovao da sačekamo dok se ne oporavi, kao i da sve vreme odmara - započinje svoju priču Džeksonova čije dete ima tek šest meseci. 

@amyjackson9213 I share Zoey’s story every month. Dont worry its a #happyending we know our children best! #mamaknowsbest #fyp #speakup #zoey #cutebaby ♬ original sound - Amyjackson9213

Međutim njenoj ćerkici nije bilo bolje ni nakon što se vratila kući, što je bila crtvena lampica upozorenja da nešto ipak i dalje nije u redu.

- Zoi je nastavila da spava pošto smo se vratili od lekara. To nije bila moja Zoi! Neverovatno joj se spavalo, glava joj je bukvalno klonula i zaspala je nekoliko puta i u pokretu. Sve mi je to bilo čudno. Ponovo sam pozvala bolnicu, ali rekli su mi da je pospanost propratna pojava svake prehlade, a posebno je izražena kod male dece poput moje ćerke. Iako su mi rekli da sedim kod kuće i ostavim dete da spava, nešto mi nije dalo mira. Znala sam da nešto nije u redu - nastavila je ta mama.

Ispostavlilo se da je svaki istinkt, a pogotovo majčinski nepogrešiv.

- Budući da nisam imala mira, vratila sam se sa pospanom ćerkicom u bolnicu. Na moje insistiranje uradili su dodatne analize krvi i ustanovili da je mom detetu maltene opao sav šećer u krvi. Ne daj bože, situacija je mogla da ima fatalni ishod. Odmah su je prikopčali na infuziju gde je dobila adekvatnu količinu šećera koji joj je opao zbog virusa. Posle infuzije moja Zoi je opet bila ona stara! Nikada ne ignorišite majčinski instikt! - poručila je ona i dobila salve pohvala.

Komentari zahvalnosti su se ređali.

- Svaka majka zna najbolje -

- Nikada ne zanemarujte majčinski istinkt -

- Hvala Vam na ovoj objavi, sigurno ste spasli mnogo života -

- U pravu je ova žena, ma koliko da verujete lekarima, uvek na prvom mestu slušajte svoj isntikt - bile su samo neke od rekacija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)