Brak i veze

MLADA JE SELA MLADOŽENJI U KRILO NASRED PODIJUMA i zatresla pozadinom! A onda je usledio haos: Podigla je noge, obgrlila muževljevu facu i zavrtela! (VIDEO)

Natali Sanders izazvala je pomamu na TikToku nakon što je objavila snimak sa svog venčanja, a mnogi su joj zamerili "što se hvali takvim razvratom".

bySrećna republika

02.12.2022 21:01

MLADA JE SELA MLADOŽENJI U KRILO NASRED PODIJUMA i zatresla pozadinom! A onda je usledio haos: Podigla je noge, obgrlila muževljevu facu i zavrtela! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/itsnatalierosee

Mlada po imenu Natali Sanders (27), šokirala je svoje goste i mladoženju na svom venčanju kada je umesto tradicionalnog prvog plesa ona odlučila da izabraniku zapleše u krilu i to toliko izazovno da su svatovi bukvalno ostali bez teksta. Samo mali broj onih koji nisu bili potpuno šokirani, dosetili su se i sve snimili svojim telefonima kako bi taj nesvakidašnmji trenutak ovekovečili za sva vremena. Međutim, to nimalo nije smetalo neobičnoj mladoj, čak suprotno - ona je s oduševljenjem najeksplicitniji snimak podelila sa svojim pratiocima na TikToku i tako ga preko noći učinila viralnim u čitavom svetu. 

Osim što je u krilu svog dragog Natali vrtela pozadinom, ona je u jednom trenutku rešila da izvede totalno neočekivanu akrobaciju. Uhvatila se za krilo mladoženje, prevrnula naglavačke i međunožje mu bukvalno okrenula ka licu. Nastavila je da meša kukovima, što su okupljeni bukvalno posmatrali otvorenih usta, piše Njujork post.  

- Ono kada popijete malo više na svom venčanju - napisala je Natali u opisu viralnog videa koji je pokrenuo salve komentara

@itsnatalierosee Replying to @rochelle_andbaybaykids as requested! This was the END of the night not first dance people 😂 no regrets we had so much fun on our wedding night. #weddingnight #weddingvibes #lapdance ♬ original sound - Itsnatalierosee

Objavu je videlo gotovo pet miliona korisnika TikToka, a na njoj se se kako Natalin suprug sedi na stolicu na sredini plesnog podijuma, dok mu ona obučena u lepršavu venčanicu zavodnički pleše u krilu. Na nogama ima, za jednu mladu, neuobične sandale, za koje se veruje da ih je možda obula da bi lakše izvela zahtevni manevar.

Primetno je da je mladoženja isprva imao zbunjen izraz lica, ali nakon što se mlada totalno uživela u ulogu, on je sve prihvatio i nastavio da se osmehuje. 

- Ja ne kuvam i ne čistim, ali dozvolite mi da vam pokažem kako sam dobila ovaj prsten - 

- Eto zašto je ona nekome žena - 

- Pokazala je svima šta je mladoženja dobio posle venčanja - 

- Pitali ste se kako je dobila taj prsten? Sve je u tom potez - ređali su se komentari mnogobrojnih Tiktokera uz salve smeha. 

Brojnim korisnicima, međutim, nije bila prijatna pomisao na reakcije gostiju od kojih su neki bili i članovi porodica mladenaca.

- Ženo, ne pred starijima - 

- Njihovi roditelji se sigurno ponose -

- Nikada se ne bih usudila da ovo uradim - komentarisale su uglavnom žene, dok su se pojedine zapitale i kako je uspela da izvede takvu akrobaciju dok je bila u očigledno pripitom stanju. 

Inače, Natali je poznata Tiktokerka i na toj mreži je prati više od 588.000 ljudi. Iz prvog braka ima sedmogoidišnju ćerku, dok iz veze s novopečenim mladoženjom ima bebicu od tek nekoliko meseci. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (2)

dimitrije

03.12.2022 12:48

čega se pametan stidi time se budala ponosi. Biće skoro propas' sveta nek propadne nije šteta

Tomislav

04.12.2022 09:05

Ко да чека вече...?