Zanimljivosti

EVO ŠTA JE ANA KOKIĆ URADILA NAKON RAĐENOVOG VENČANJA: Pevačica poslala jasnu poruku bivšem suprugu, svi govore o njenoj reakciji!(FOTO)

Nekadašnji vaterpolista Nikola Rađen, pre nekoliko dana priredio je svadbenu ceremoniju sa izabranicom Milicom Ristić, ali svi su gledali u reakciju njegove bivše Ane Kokić.

23.11.2022 13:02

EVO ŠTA JE ANA KOKIĆ URADILA NAKON RAĐENOVOG VENČANJA: Pevačica poslala jasnu poruku bivšem suprugu, svi govore o njenoj reakciji!(FOTO)
FOTO: ATA images

Nekadašnji vaterpolista reprezentacije Srbije Nikola Rađen i njegova izabranica pevačica Milica Ristić jedno drugom zakleli na večnu ljubav u Hramu Svetog Save na Vračaru. Međutim, više pažnje od samog venčanja u javnosti je izazvala reakcija sportistine bivše supruge, pevačice Ane Kokić.

Ona je svega nekoliko dana pre nego što je Nikola ponovo stao na ludi kamen upitana kako se oseća povodom venčanja svog bivšeg partnera.

- Nikola se nije se još oženio, ja ne znam da se oženio, verio se - rekla je ona zbunjeno, pa dodala kako su njih dvoje i dalje u prijateljskim odnosima i da ona savršeno dobro zna kada je njegova svadba.

Budući da se Rađen ipak u narednih par dana oženio, Ana je istog dana objavila fotografije na kojima izgleda bolje nego ikada, što je možda bio i najbolji odgovor na venčanje bivšeg, a upućena je i jasna poruka:

- Volim svoj život - kratko je napisala Ana uz serijal fotografija sa nastupa iz Inđije gde je bila u bodiju i bundici od narančastog perja. 

 

 

Komentari nisu izostali.

"Top si Anči!"

"Savršena žena"

"Ljubav je sve"

"Ana pravi si anđeo!"

"Samo napred devojko!! Ti si junak i borac! Majka velikog srca!", samo su neki od komentara pevačicinih fanova.

Ana je objavila i fotografije sa nastupa gde se pojavila ponovo u atraktivnom bodiju preko koga je ponela duži plavi sako koga je uparila uz duge lakirane čizme i kačket. Na jednoj fotografiji ona drži raširene ruke u smislu kao da si miri sa sudbinom i novim bračnim statusom bivšeg supruga. 

- Jedva čekam da čujete sve što spremam. Do tada zajedno pevamo dobro poznate opesme, hvala vam svima, vaša energija me pokreće - poručila je Kokićeva.

 

 

Komentari na Rađenovu i Miličinu svadbu takođe nisu izostali. Jedno od često ponavljanih reakcija je i ona da im je za prvi ples mogla biti i Anina pesma "Čujem da nju zoveš imenom mojim", kao i komentar da je Ana ipak bila "prava žena".

 

FOTO: Facebook

Rekacije pratilaca na svadbu Nikole i Milice

FOTO: Facebook

Rekacije pratilaca na svadbu Nikole i Milice

 

 

Sudeći po reakcijama fanova nekadašnjeg para, čini se da većina smatra da su ipak bili najlepši zajedno. Nikola Rađen se za sada nije oglašavao povodom ovih provokacija na društvenim mrežama.

Podsetimo, Nikola je s pevačicom Anom Kokić bio u braku deset godina, iz kojeg imaju dve ćerke Ninu i Teu. Javno su objavili da se rastaju početkom 2019. godine, a u julu te godine i zakonski su okončali brak. Svojevremeno se spekulisalo je da je razlog okončanja braka bila preljuba, međutim, Nikola i Ana su u zajedničkom saopštenju to demantovali, te su istakli da su u dobrim odnosima.

- Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas delikatnom trenutku molimo vas da imate razumevanja za našu privatnost i privatnost naše dece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše ćerke - pisalo je u saopštenju koje su Ana i Nikola dali nakon razvoda.

 

Starateljstvo nad ćerkama pripalo je Ani, s čim se bivši vaterpolista složio. Rađen i Kokićeva su nakon rastanka ostali u dobrim odnosima upravo zbog naslednica.

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)