Zanimljivosti

ANASTASIJA MAMILA UZDAHE NA STADIONU! Fanovi joj poručili da Gudelju nikako ne radi jednu stvar! (FOTO)

Mlada pevačica se svom dečku, fudbaleru Nemanji Gudelju, pridružila u Španiji gde nije propustila priliku da ga posmatra tokom jednog meča.

27.10.2022 16:30

ANASTASIJA MAMILA UZDAHE NA STADIONU! Fanovi joj poručili da Gudelju nikako ne radi jednu stvar! (FOTO)
Tanjug/AP

Pevačica Anastasija Ražnatović koja uživa u vezi s fudbalerom Nemanjom Gudeljom, podržala je dečka i na stadionu u Španiji. Ona je na društvenim mrežama podelila i fotografiju na kojoj je uslikana ozbiljnog izraza lica motreći na svaki potez svog dragog, a fotografija je za 24h dobila 30.000 sviđanja. Anastasija se opredelila za crni top dubokog dekoltea koji je uparila uz srebrni nakit i crne helanke. 

Pevačica je ponela i jaču šminku u vidu izraženog ajlajnera i braon senki koje je uparila uz karmin u boji mesa. Dugu kosu je vezala u nizak rep koji joj je dosezao do struka. Zbog vezane duge crne kose i izraženih očiju dobila je u komentarima pohvale da izgleda poput Španjolki. 

- Imaš špansku lepotu -

- Ista si Španjolka -

- Nemoj ga sad mnogo razmaziti, mora da bude spreman za Mondijal -

- Koliko ličiš na majku -

- Svetska, a naša -

- Ima li ko lepši? -

- Prava princeza - bile su samo neke od reakcija.

Anastasija će za pola godine ponovo postati tetka, a pre nekoliko nedelja ona je na Instagram priči objavila kako njen brat Veljko buši balon sa suprugom Bojanom, otkrivši tako da ponovo čeka dete, i ovog puta dečaka. 

Pevačica je pre nekoliko dana sve zapanjila promenom kada se pojavila sa kratkom plavom kosom. Naime, objava mlade Ražnatovićeve osvanula je na Instagramu, a na njoj je bukvalno bajkovit prizor. Anastasija ima plavu periku i to kratku, a uslikana je iz profila kako se naslanja na labuda. Njena haljina je romantična i sačinjena je od belog tila, a po njoj je prišiveno belo-žuto perje. Prizor izgleda kao scena iz baleta "Labudovo jezero".

Fanovi su je obasuli salvom pohvala, ali i konstatovali da joj ipak bolje stoji duža tamnija kosa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)