Ispovesti

MLADOŽENJA TOKOM ZDRAVICE OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE O MLADOJ: O govoru ovog muškarca svi pričaju, ko još to radi svojoj ženi? (VIDEO)

Ijan Jang je želeo da bude duhovit na svom venčanju pa je tokom zdravice otkrio detalje o mladoj koje niko nije smeo da sazna.

01.12.2022 11:25

MLADOŽENJA TOKOM ZDRAVICE OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE O MLADOJ: O govoru ovog muškarca svi pričaju, ko još to radi svojoj ženi? (VIDEO)
shutterstock.com/TikTok

Mladoženja Ijan Jang održao je zdravicu na svom venčanju sa izabranicom Kejt i umalo izazvao skandal epsih razmera. O njegovim rečima bruji ceo internet. U jednom trenutku i sam je bio svestan da je osramotio buduću suprugu i da njenu tajnu sada svi znaju.

- Osećam da Kejt i ja moramo da budemo iskreniji sa svima vama danas. Iako je to istina da smo se upoznali u klubu, izostavili smo nekoliko delova ove priče - počeo je mladoženja neverovatnu zdravicu, a čiji je snimak postao viralan. 

tiktok/knoxlandfilm

Kejti je bila u šoku nakon govora svog supruga

 

Ijan je prvo objasnio kako su se on i Kejt upoznali u kriket klubu i da su se nakon kratkog ćaskanja te večeri i poljubili. 

- Nakon našeg prvog poljupca noć se promenila. Posle toga sam joj se izvinio zbog nedostatka pažnje i kratkog razgovora, iako će to poricati i danas, rekla mi je da uzmem njen broj i da se nađemo drugi put. Bio sam toliko van sebe da nisam ni uzeo njen broj. Izašao sam napolje da nam donesem piće, a kada sam se vratio zatekao sam Kejt kako se ljubi sa drugim momkom - otkrio je mladoženja u snimku koji je pregledan skoro dva miliona puta.

 

 

Potom je izgovorio nešto zbog čega je mlada skrivala lice rukama i crvenela od sramote.

- Sada znam da je ovo prilično uobičajna pojava za Kejti - rekao je mladoženja.

Zdravicu je završio šalom da je i dalje nervozan kada u baru treba da ostavi Kejt bez nadzora i prokomentarisao kako bi brak mogao da im se završi već večeras, piše Avaz.ba

Dok su mnogi smatrali da je Ijanov govor smešan, drugi su mišljenja da je prilično osramotio ženu na dan njihovog venčanja. Iako nije poznato šta se dešavalo nakon ovog govora, te da li je mlada već sutradan podnela zahtev za razvod braka, sigurno je da je ova sramota zauvek zabeležena na internetu.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)