Brak i veze

UPOZNALA JE MUŠKARCA PREKO INTERNETA, A ONDA JE ON NESTAO: Lepotica je ubrzo saznala jezivu istinu o čoveku svojih snova!

Upoznala je čoveka svojih snova, međutim, ispostavilo se da je prevarant.

14.11.2022 19:01

UPOZNALA JE MUŠKARCA PREKO  INTERNETA, A ONDA JE ON NESTAO:  Lepotica je ubrzo saznala jezivu istinu o čoveku svojih snova!
shutterstock.com

U današnje vreme sve je više aplikacija i sajtova za upoznavanje. Više se ne smatra neuobičajenim pronalazak partnera putem društvenih mreža ili neke od pomenutih platformi. Ipak, to ne znači da je bezbednije nego što je bilo dok one nisu bile toliko razvijene. Dopisivanje sa potpuno nepoznatom osobom uvek sa sobom nosi određeni rizik.

Ma kako vam se činilo da komunicirate sa osobom koja bi mogla biti vaš idealni partner, uvek morate dobro proveriti da li se iza naloga krije neki prevarant.

 

 

Jednoj korisnici Tiktoka se upravo to desilo, te je želela svoje iskustvo da podeli sa javnosti i upozori na sve zamke u koje bi i drugi mogli upasti. Ona objašnjava i kako izgledaju sastanci četrdesetogodišnjaka u 21. veku. Zaista ne deluje kao jednostavno iskustvo. 

- Moram da vam se poverim da više nisam na Tinderu jer sam naučila svoju lekciju - počinje svoju ispovest o upoznavanju putem jedne od najpopularnijih aplikacija za sastanke.

 

 

Naime, ova crvenokosa lepotica nedavno je upoznala muškarca sa kojim se neko vreme dopisivala, a potom i izašla na nekoliko sastanaka. Kako objašnjava, on je malo stariji od nje i zaista se činio kao veoma fin te da njihovo upoznavanje ide u zaista dobrom pravcu.

Sve se činilo u redu dok on odjednom nije prosto nestao. O tome je govorila u svojim snimcima na Tiktoku. Posle nekog vremena dobila je iznenada poruku od poznanice sa kojom je išla u srednju školu. Ona joj je pisala o spornom muškarcu što ju je veoma iznenadilo. Nakon što je drugarici objasnila da je upoznala čoveka svojih snova putem Tindera, izašla sa njim na sastanke, ali da mu se odjednom gubi svaki trag, dobila je odgovor kojem se nije nadala. 

- Zaista? On i ja smo u vezi poslednje četiri godine - napisala joj je drugarica.

Izvinjavajući joj se što je morala na ovakav način da sazna sa kim je u vezi, tiktokerka je prijateljici poslala poruke koje je razmenjivala sa ovim misterioznim muškarcem. Kada je objavila i javno šta joj se desilo, usledili su brojni komentari drugih nasamerenih devojaka.

"Šokirana sam time što se momci predstavljaju kao samci, a u stvari su u vezi ili oženjeni"

"Aplikacije za upoznavanje su pakao"

"Činjenica je da 70 odsto muškaraca na aplikacijama za upoznavanje laže", bili su samo neki od komentara ispod njene objave.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)