Brak i veze

PRAVILA NAŠEG BRAKA ZA KOJA NISMO ZNALI DA SU TOKSIČNA: Supružnici dele sve jedno sa drugim, čak i lokaciju kretanja, jedna stvar je posebno razbesnela javnost! Da li je ovo normalno?

Kontroverzna pravila za sreću jednog mladog, bračnog para razbesnela su milione.

06.11.2022 19:01

PRAVILA NAŠEG BRAKA ZA KOJA NISMO ZNALI DA SU TOKSIČNA:  Supružnici dele sve jedno sa drugim, čak i lokaciju kretanja, jedna stvar je posebno razbesnela javnost! Da li je ovo normalno?
tiktok

Mladenci Džejden i Endi, koji su nedavno diplomirali na Univerzitetu u Teksasu, održali su godinama svoju vezu stabilnom pridržavajući se određenih pravila. Neka od njih su da nikada sami ne borave u društvu sa osobama suprotnog pola, a jedno o drugome znaju u svakom trenutku sve, pa čak i to gde se fizički nalaze.

 

@jadenandandy disclaimer: unfortunately not my dog or my children or my house. although, they are very cute #couples #marriage #dating #love #couplesgoals #relationshipgoals #younglove #marriedlife #husband #wife ♬ when she was mine - Zach Hood

 

Maltene 24 sata, sedam dana u nedelji jedno drugog prate u stopu. Toksično, zar ne? Upravo to su im poručili i brojni korisnici društvene mreže Tiktok . Par je na ovoj platformi nedavno objavio video u kojem objašnjava svoja pravila za dugovečnu i srećnu vezu. Nisu ni slutili da će naići na stotine negativnih komentara. Njihov snimak je za kratko vreme postao viralan i prikupio više od sedam miliona pregleda. 

- Kontroverzna pravila za koja nismo ni znali da su kontroverzna. Nismo očekivali da će naša veza izazvati takve burne reakcije drugih ljudi  - poručili su Džejden i Endi. 

 

 

Njihova pravila zaista su izazvala buru, a sigurno je da će i vas iznenadiit kada čujete barem neka od njih:

1. Prvo pravilo podrazumeva da jedno sa drugim putem aplikacije na telefonu dele lokaciju. Tako partner zna u svakoj sekundi gde se nalazite.

2. Drugo pravilo je da jedno od drugog imaju lozinke za sve društvene mreže, mejlove, račune i druge alatke koje olakšavaju život. To objašnjavaju time da među njima nema nikakvih tajni.

3. Treće pravilo, u koje se par zaklinje kao najbitnije, odnosi se na to da ne smete da se družite sa osobama suprotnog pola. Dakle, nijedno od njih dvoje ne sme čak ni da se nađe u društvu osoba suprotnog pola, ukoliko su sami. Kada su u paru, to je ipak moguće. 

 

 

Ova pravila su izazvala brojne komentare:

" Vi ste toksični, to nije normalno"

" Gde je tu poverenje, kod vas je sve laž"

" Zamisli da te neko kontroliše 24 sata? Bolesno"

" Vi niste normalni, to što vi nazivate srećom je toksičan odnos", samo su neki od komentara pratilaca.

Ma kako zvučalo, ova pravila kod njih deluju. Oni su srećni i zaljubljeni već tri godine a nedavno su se i venčali. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)