Zanimljivosti

VIDELA JE FOTOGRAFIJU ZGODNOG POLICAJCA I KRENULA U AKCIJU: Nije ni slutila da će se ovako završiti nakon što ga je upoznala (VIDEO)

Britani Olendorf, bivša mis Floride, podelila je na Tiktoku svoje iskustvo kako je upoznala sadašnjeg partnera. Iako bi svako mislio kako se oko nje "vrtelo" mnoštvo momaka, ona je svoju ljubav pronašla na interesantn način.

19.10.2022 19:01

VIDELA JE FOTOGRAFIJU ZGODNOG POLICAJCA I KRENULA U AKCIJU: Nije ni slutila da će se ovako završiti nakon što ga je upoznala (VIDEO)
tiktok

Ljubav ne poznaje granice i ona se oseti u vazduhu, ma gde god bili. Neko je čak prepozna i na fotografiji ali se retkima ona i uživo desi. Jedno takvo iskustvo deli bivša Mis Floride, prelepa Britani Olendorf koja je svoju ljubav upoznala pre 4 godine, prepoznavši je na fotografiji.

Viralnu fotografiju svog sadašnjeg partnera, zgodnog policajca videla je tada shvativši kako mora da ga upozna. Mnogi pretpostavljaju da je pomenuta fotka napravljena za vreme uragana Irma, međutim, Britani tada nije imala društvene mreže da pronađe ovog interesantnog muškarca pa joj je za to trebalo čak 6 meseci. Kada je konačno smogla snage da ga pronađe ostavila je komentar na njegovom profilu na koji je on odgovorio posle par dana. 

Pronašla je neke njegove omiljene stranice te sarkastično podelila jednu u njegov inboks rekavši kako joj se ne sviđa, međutim otkrila je da je i on duhovit i da je prihvatio šalu te su krenuli da razmenjuju poruke. A ubrzo su se i upoznali. Žene nisu krile oduševljenje njime i time da ga se vrlo dobro sećaju jer je bio poznat na društvenim mrežama.

 

 

- Jao sećam se te viralne fotografije kada je obišla sve društvene mreže i ja sam je okačila, devojko ostvarila si svoj san.-

- Ovo je neverovatno.-

- Nemaš šanse, ja se sećam te fotke..-

- Mislim da smo svi zaljubljeni u njega na toj fotografiji.-

- Ovako se snovi ostvaruju. -bili su komentari

Mnogi su se pitali da li su njih dvoje živeli daleko jedno od drugog Britani je otkrila da su zapravo lokalci i da je i to slučajnost. Pratioci ove influensrke primetili su da su njih dvoje izuzetno lep par i da sjajno funkcionišu.

 

@brittanyoldehoff #answer to @spidermark790 #answer to @spidermark790 still golden 😂. #policeoftiktok #boyfriend ♬ original sound - Jennifer Higgins

 

Ljubav preko mreža dogodila se i drugima što su podelili sa bivšom misicom, međutim mnoge žene su bile razočarane jer se ovaj zgodan policajac pojavljivao skoro svuda i bio prava atrakcija ali druge nisu imale sreće popout Britani. Iako su mu i druge žene pisale, Britani je izgleda ukrala njegovo srce.

Njih dvoje sada žive ispunjen i srećan život i čini se da mnoge žene zavide bivšoj misici na zgodnog partnera koji je mnogim damama bio san i potajna želja.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)