Zanimljivosti

MEGAN MARKL BRUTALNO PONIZILA PRINCA HARIJA PRED SVIMA! Isplivao poražajvajući snimak Saseksovih o kom bruji ceo svet! (VIDEO)

Snimak koji se širi društvenim mrežama prikazuje, složili su se mnogi, kako je Megan Markl u stvari preuzela kontrolu nad životom svog supruga, princa Harija.

15.10.2022 10:01

MEGAN MARKL BRUTALNO PONIZILA  PRINCA HARIJA PRED SVIMA!  Isplivao poražajvajući snimak Saseksovih o kom bruji ceo svet! (VIDEO)
Tanjug/AP

Mnogi su sa dolaskom Amerikanke Megan Markl na dvor britanske monarhije i njenom udajom za princa Harija "pali" na njenu ljupku prirodu i neposrednost misleći da je u pitanju nova ličnost koja će "osvežiti uštogljenu svakodnevicu kraljevske porodice". Međutim, čini se da su se prevarili.  

Ako je verovati napisima britanskih medija, čini se da svetska javnost sada polako otkriva pravo lice vojvotkinje od Saseksa jer mreže neprestano preplavljuju novi snimci koji pokazuju ne tako sjajnu atmosferu među bračnim partnerima. Naime, sve je više onih koji primećuju da, kako vreme odmiče, princ Hari više nije onaj stari, te da pati za svojom porodicom, dok ima i onih koji ga ismevaju "jer je potpao pod kandže svoje supruge" koja je u njihovom odnosu preuzela potpunu kontrolu.

Jedan snimak prikazuje njih dvoje na prijemu na kom se zatim odvila jedna veoma neočekivana situacija. Naime, dok neko govori Hariju kako mu je drago što ga je upoznao (pretpostavlja se neka žena), Megan bukvalno uskače u kadar i između svog partnera i te treće osobe i preuzima celu situaciju, rukujući se i razgovarajući sa ostalima. 

Da stvar bude šokantnija, princ ostaje u pozadini potpuno zbunjen i s očigledno smrknuto-tužnim izrazom lica. 

"O Bože, Hari je potpuno zarobljen"

"Ako se njegov otac razveo, može i on. Zaslužuje nekoga boljeg koji ga voli, poštuje i podržava "

"On tako izgleda tužno sada"

-"Zbog ovoga su ljudi njih počeli da zovu Marklovi",  ređali su se komentari korisnika TikToka.

Hari je na snimku ostao po strani i dodato mu je ime "gospodin Markl", dok su kod Megan stavili "princ". On nijednim osmehom nije odobrio Meganino ponašanje, samo ju je posmatrao. Pratioci su primetili kako Hari deluje jadno i srceparajuće, te da će neke stvari shvatiti vremenom. Bilo je i onih koji su se složili da ga je Megan poputno izolovala, kako od porodice tako i od prijatelja i svega što voli. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Baka

15.10.2022 13:42

E, da joj je Srbin da je stavi na pravo mesto!

Peder

15.10.2022 14:05

Heri je glup momak!

Bojan

16.10.2022 05:37

Ne mediji. U celoj ovoj prici vi samo ponizavate sebe. Svaki dan sve vise i vise i vise. Pustite NORMALNE LJUDE, koji zele da zive normalnim zivotom, na miru. Svi vide da vas ignorisu, a da ste vi preterano optereceni.