Brak i veze

MOJA DEVOJKA VOLI DIVLJE, VEZUJE ME I DRŽI ZATVORENOG U SOBI DOK NE ISPUNIM NJENE FANTAZIJE! Neverovatno priznanje očajnog muškarca: Ne mogu više da izdržim!

Mladić koji je želeo da ostane anoniman na internetu je potražio pomoć za rešavanje glavnih problema u vezi koji su vezani za njegov intimni život.

08.11.2022 22:01

MOJA DEVOJKA VOLI DIVLJE, VEZUJE ME I DRŽI ZATVORENOG U SOBI DOK NE ISPUNIM NJENE FANTAZIJE! Neverovatno priznanje očajnog muškarca: Ne mogu više da izdržim!
Pixabay

Svi su čuli za sado-mazo seks. On podrazumeva grubosti, međutim, do određenih granica. Bitno je da oba partnera u seksualnim odnosima pristanu na sve što se tokom tih igrarija dešava. Međutim, jedan muškarac otkrio je u svojoj ispovesti da se našao u neprijatnoj poziciji. Njegova devojka ne zna za granice u seksu, a on više ne može da izdrži njenu torturu. 

Foto: Shutterstock

Vruće igrice iza zatvorenih vrata sobe

- Moja devojka voli nastrane radnje i žestok seks. Svaki vikend posvećen je njenom zadovoljstvu. U stanu ima specijalnu sobu koja je okovana lancima, lisicama i svim vrstama seksualnih igračaka. Voli da gleda nastrane filmove i često koristi lubrikante. Voli da se oblači u kožne kostima i da bude dominantna. Neretko sam u ulozi njenog roba. Naša ljubavna veza je za kratko vreme prešla na tamnu stranu. Uživa u tome da me muči i povređuje - počinje ispovest muškarac za Dejli Star, želeći da ostane anoniman. 

unsplash.com

Svaki vikend posvećen je zadovoljstvima njegove devojke koja je domino-dama

Kako objašnjava, njihova ljubav postala je bolna, naglasivši da on više ne može da isprati apetite svoje drage. Prema njegovim rečima, ona sve više i više postaje nastrana, pa on ne zna koliko će još moći da izdrži takvo njeno ponašanje. 

shutterstock.com

Mladić u ispovesti tvrdi da njegova devojka ne zna za granice u igrama u krevetu

- Ovo nisam ja, živim u laži. Ne znam koliko ću još moći da podnesem. Upoznali smo se pre nekoliko meseci. Bio sam potpuno zaluđen od starta. Kako bih je impresionirao, nakon njenog priznanja da voli nešto nastranije stvari u seksu, rekao sam da i meni to prija. U početku sam pratio njene instrukcije, radio sam joj sve što je želela. Masirao sam joj ramena i lizao njene noge. Sada više ne znam ni ko sam, osećam se iscrpeljeno nakon seksa sa njom, kao da sam polumrtav. Takvo njeno ponašanje pripisivao sam tome da ima stres na poslu zbog šefa koji je maltretira. Takođe, ima i problema u porodici, te se njena ljutnja i frustracija verovatno odražavaju na naš seksualni odnos - tvrdi mladić.

Pixabay

U sobi mlade žene nalaze se i lisice i druge seksualne igračke

Očajni mladić, inače, ne želi da raskine vezu, ali se pita da li postoji neki način da se njegova draga reši besa koji oseća kako bi se njihov seksualni život vratio u normalne tokove, bez nasilnih igrarija. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)