Horoskop

OVO SU NAJPROMISKUITETNIJI ZNACI HOROSKOPA: Njima su avanture u mislima 24 sata!

Od 12 znakova horoskopa, pojedini se izdvajaju po svojoj promiskuitetnosti i neumerenosti u težni da zadovolje svoje apetite ispod pokrivača.

11.10.2022 21:03

OVO SU NAJPROMISKUITETNIJI ZNACI HOROSKOPA:  Njima su avanture u mislima 24 sata!
Pixabay.com

Prema tumačenju horoskopa, određeni znaci imaju izraženiji libido od ostalih. Oni znaju šta hoće i ne prezaju od mišljenja okoline. Kada god imaju prilike, oni će pokazati svoje veštine u krevetu i ništa manje neće očekivati ni od svojih partnera. Time se svrstavaju u najpromiskuitetnije znake zodijaka. Prema ovim karakterisitikama posebno se izdvajaju sledeća četiri:

Pixabay.com

Najpromiskuitetniji znaci horoskopa

 

BLIZANCI

Poznati po svojoj dvoličnosti, Blizanci vole da imaju opcije svim životnim sferama.  Oni  vole da znaju o svemu i svačemu ponešto, a ako treba i da rasture neku vezu da bi proširili svoje seksualno znanje, oni će to uraditi. Što je najgore, nikada se neće zadovoljiti i stalno traže novu zabavu i načine da zadovolje svoje partnere.  Blizance ne drži mesto, te se nemojte iznenaditi ako vas partner u ovom znaku prevari. On prosto voli da istražuje svoje mogućnosti. Čak iako vam je seksualni odnos dobar, oni će stalno pomerati granice i tražiti novi način da se zabave.

unsplash.com

Blizanci su večito u potrazi za zabavom

 

STRELAC

Strelčev libido nikada nije zadovoljen. Najveće divlje dete Zodijaka voli da je slobodno, sve proba jedanput i juri svoje strasti, bez obzira na to koliko one bile dostupne ili ne. Zbog ovoga Strelac voli da ima izbor od nekoliko ljudi koje može pozvati u svako doba. Strelac je uvek spreman na novu avanturu u svako doba dana i nedelje.

Pixabay.com

Ribe traže seks žudeći za ljubavlju

 

RIBE

Ribe žive za male izlete, a seks može biti jedan od njih. Više od toga, Ribe su sklonije da žive u svetu fantazije, pa često poljube previše žaba pre nego što pronađu princa. Iz tog razloga promiskuitet više govori o njihovom nepopravljivom optimizmu u potrazi za pravom ljubavlju nego za željom za seksom. Ribe su emotivne ali i znatiželjne, te ih ova traganja ćesto mogu odvesti na tamnu stranu seksualnosti pre nego na romantičnu.

pexels.com

Škorpijama je seks uvek na pameti

 

ŠKORPIJA

Škorpije se smatraju najvatrenijim znakom horoskopa. Zanimljivo je da Škorpija može ići iz krajnosti u krajnost – ili će imati previše partnera ili će biti potpuno obuzeti sobom. Bez obzira na to, seks je veliki deo njihove ličnosti koji ih jako intrigira zbog čega je u stalnoj potrazi za novim seksualnim iskustvima koje smatra sportom. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Veronika Star

12.10.2022 07:19

Izostavili ste muske vage. To su potpisujem najveci svaleri horoskopa. Ali sve onako fino i suptilno. Sto dalje od mene.