Zanimljivosti

PROGLASILI SU JE ŽENOM IDEALNIH PROPORCIJA: Šokiraćete se kada vidite kako danas izgleda Eli Mekfirson, jel moguće?

Meditacija je osnova njenog života, dosta fizičke aktivnosti i zdrava ishrana bazirana na organskom povrću i voću.

17.12.2022 15:02

PROGLASILI SU JE ŽENOM IDEALNIH PROPORCIJA: Šokiraćete se kada vidite kako danas izgleda Eli Mekfirson, jel moguće?
Tanjug/AP

Bivši top model El Mekfirson (58) u vreme dok je žarila i palila svetskim pistama proglašena je za najzgodniju ženu na planeti. S ponosom je nosila zasluženi nadimak "Telo" zbog savršenih proporcija.

Danas na pragu sedme decenije El i dalje oduzima dah, a poslednjom objavom na Instagramu umalo nije srušila ovu društvenu mrežu.

 

 

Telo bez mane

Vrela Australijanka, inače, majka dvoje odrasle dece pozirala je u crnim minijaturnim tanga gaćicama i kratkim sivim džemperom koji je malo toga skrivao. El i dalje ima izvajano telo bez ijedne mane. 

Verovali ili ne, ova žena na pragu sedme decenije života ima pločice na stomaku. Noge su joj zategnute kao i zadnjica, a na izgledu joj zavide i duplo mlađe devojke. Ova lepotica otkrila je koja je tajna njene top forme.

- Svakodnevno vodim računa o svom umu, telu i duhu. Vežbam disanje i meditaciju i pokušavam da živim život u skladu sa sobom svaki dan, a ne samo povremeno. Moja svakodnevna praksa uključuje meditaciju ujutro u trajanju od oko 25 minuta  - napisla je El na društvenim mrežama. 

"Vau, jednostavno si najbolja. Svaka čast"
"Ti si moja inspiracija! Podsetila si me zašto treba da se vratim u teretanu"
" Blagi Bože, izgleda fenomenalno. Bila si i ostala kraljica ", samo su neki od komentara njenih pratilaca na post koji je objavila.

 

 

Stalno se smeje

El često na društvenim mrežama deli savete za zdrav život čiji je najbolji promoter ona sama. Njen dan započinje u 6.30 ujutru i pored meditacije često radi jogu na suncu, redovno ima tretman hidratacije, voli da šeta i vozi bicikl i prema sopstvenom priznanju, mnogo se smeje.

- Stalno se smejem. Uveče kad legnem u krevet stavim ruke na solarni pleskus i razmislim na čemu sam zahvalna tog dana a potom mirno utonem u san - rekla je ona.

Govoreći o svojoj ishrani ona je bogata namirnicama poput organskog povrća i voća.

- Moja ishrana zasniva se na povrću. Volim obroke koji se pripremaju kod kuće sa puno ljubavi. Namirnice koje jedem nabavljam od lokalnih uzgajivača, sve su organskog porekla i ručno brane kako bi sveže stigle subotom na pijacu - rekla je ona i dodala da pije dosta čajeva za detoksikaciju dok je alkohol odavno izbacila iz svog života.

Kad je u pitanju nega kože, tri puta nedeljno radi piling celog tela specijalnim četkama a na kozmetiku za negu, kako tvrdi, mesečno potroši 1.400 dolara.

- Verujem da je najbolji tretman lica zapravo ono što unosite u sebe - rekla je jednom prilikom El otkrivajući tajne svog mladolikog izgleda na pragu sedme decenije. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)