Zanimljivosti

EVA LONGORIJA uz dečju igru skida kilograme: Glumica otkrila svoju tajnu vitke linije

Čuvena glumica se ugojila 20 kilograma tokom trudnoće sa sinom Santajagom, ali je uspela da povrati vitak stas i izgleda zanosno u kupaćem kostimu

29.07.2022 11:00

EVA LONGORIJA uz dečju igru skida kilograme: Glumica otkrila svoju tajnu vitke linije
Foto: Tanjug/AP

Eva Longorija (47) svetsku slavu stekla je ulogom Gabijele Solis u čuvenoj seriji „Očajne domaćice“ koja se prikazivala od 2004. do 2012. Dok su muškarci uzdisali za ovom lepoticom ona je svoje srce poklonila čuvenom NBA košarkašu Toniju Parkeru. Međutim, razvela se posle samo nekoliko meseci navodno zbog njegove preljube.

Sreću je pronašla uz moćnog producenta Hose Antonia Bastona. U ovom braku konačno joj se ostvarila i želja da postane majka, a sina Santjaga Enrikea rodila je 2014. godine.

Tajna je u trambolini

Tokom trudnoće lepa glumica je nabacila 20 kilograma viška koje je teško skidala. Međutim, sudeći po njenim najnovijim fotografijama sa plaže, lepa Eva ponovo ima savršenu liniju bez grama sala. Njene fotografije u bikiniju ovog leta ostavile su muškarce bez daha.

Eva je godinama pokušavala da smrša, ali bez obzira na to što se zdravo hrani i redovno trenira, nikako nije uspevala da vrati na staro. A onda je otkrila jednu zabavnu dečju igru i višak kilograma je nestao za tren.

- Počela sam da skačem na trambolini. Iako je najčešće koriste deca za igru i meni je jako zabavno. A dobra je za moja kolena. Nekad sam trčala, ali ne mogu više jer me kolena bole. Zato je trambolina idealna za žene u godinama kao što sam ja. Odlična je za telo, pogledajte šta je meni uradila – otkrila je Eva tajnu svoje vitke linije u jednoj emisiji.

Ona na trambolini skače svaki dan po 60 minuta. 

@evalongoria Hit it hit it, get it get it 💪 @alygiampolo ♬ original sound - Johnny Sibilly

Zdrava ishrana

Nakon rođenja sina, Eva je posebnu pažnju posvetila zdravoj ishrani. Izbacila je šećer, testeninu i alkohol, a njeni obroci se mahom sastoje od organskog voća i povrća. Najčešće doručkuje belance od jaja uz voće a za večeru jede ćuretinu ili ribu pripremljenu na pari sa dosta povrća. Za užinu jede svež krastavac poprskan limunovim sokom, jabuke, mlad sir ili puter od kikirikija. Umesto slatkiša jede koštunjavo voće sa jogurtom.  

Jednom nedeljno sebi dozvoljava da zgreši i tad se počasti parčetom pice ili kesicom čipsa.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)