Zanimljivosti

VI STE SAMO BLEDE KOPIJE VAŠIH MAJKI: Ćerke Hajdi Klum i Kejti Mos brutalno izvređali nakon što su zajedno došle na prestižni modni događaj!

Lila Mos i Leni Klum pojavile su se na promociji parfema Majka Džejkobsa i ukrale šou!

11.12.2022 20:30

VI STE SAMO BLEDE KOPIJE VAŠIH MAJKI:  Ćerke Hajdi Klum i Kejti Mos brutalno izvređali nakon što su zajedno došle na prestižni modni događaj!
Tanjug/AP

Svojevremeno su manekenke Kejt Mos (48) i Hajdi Klum (49) bile neke bez kojih nije mogao da se zamisli nijedan bitniji modni događaj, ali su rešile da tron ostave ćerkama. Naslednice Lila Mos (20) i Leni Klum (18) su se pojavile na istom modnom događaju, a sve oči bile su usmerene upravo u njihovom pravcu. U pitanju je novi parfem Marka Džekojbsa naziva “Perfect” čije su prisustvo uveličale ove dve dame, a čini se da su one ukrale i šou budući da su blicevi fotoaparata sevali najviše u njihovom smeru.

Lila je ćerka Kejt Mos i slično kao i mama svojevremeno, ponela je končanu mini haljinicu u boji zlata ispod koje se nazirao crni veš . Ona se opredelila i za svedeniju ogrlicu i srebrne minđuše, dok je dole obula čarapice boje kože preko kojih je ponela crne ravne kaubojke. Primetna je bila tek manja količina šminke i kosa boje meda koja joj je padala preko ramena.

 

 

Ona je prokomentarisala i kakva je Kejt kao majka.

- Kao i svaka druga mama i Kejt je ponekad dosadna i neprijatna, ali moraš da je voliš svakako - odgovorila je Lila, a preneo Dejli mejl.

Ćerka Haji Klum koju je slavna manekenka dobila sa bivšim dečkom Flaviom Briatoreom (72), a koja je odrasla sa Hajdinim tadašnjim suprugom, pevačem Silom, Leni Klum blistala je pored Lile. Ona se opredelila za kraljevskoplavu haljinu sa šljokicama, jednu od onih u predstojećem duhu nastupajućih praznika. Haljina je bila tik iznad kolena, a u predelu dekoltea imala je porub od crne čipke. Leni je preko haljine obukla oversajz crni, ravni duži sako i ponela tašnicu u crnoj boji. Šminka je bila takođe svedena, kao i frizura, a od obuće opredelila se za crne salonke visokih potpetica.

 

 

 

 

Podsećamo da su Hajdi i Leni bile u centru skandala nedavno kada su pozirale u donjem vešu za potrebe snimanja. Hajdi je tako stavila ruke oko ćerkinog struka, a poznate mama i ćerka su se čak u jednom trenutku i poljubile na blic u usta, što su mnogi osudili kao neprikladno. Fotografije su čak stekle i epitet “uznemiravajućih”. Leni izgleda da za to ne haje već nastavlja da gradi manekensku karijeru stopama svoje majke. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Komentari na zajedničko poziranje Lile Mos i Leni Klum nisu izostali, a mnogu su smatrali da su njih dve tek bleda kopija njihovih slavnih majki.

"Ove dve devojke su sasvim prosečnog izgleda. Masu takvih devojaka možete da vidite samo ukoliko izađete barem iz kuće za vikend, ništa specijalno"

"Ni jedna ni druga nisu za manekenstvo, pogotovo ne Lila. Ne deluju ni da su visoke, već su sasvim prosečne visine, čak i Leni, iako joj je majka zaista visoka i božanstvena. Da im majke nisu uspešne, ne bi niko nikad ni čuo za njih"

"Izvinite devojke, dok ste mlade, tu i tamo će se još i pričati o vama. Kejt i Hajdi su bile ikone, vi ste tek blede kopije, akcenat na reči “blede” , samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)