Zanimljivosti

MAJKA I ĆERKA SE LJUBE U USTA I DODIRUJU PO GRUDIMA: Snimak manekenke Hajdi Klum zbog kog su svi morali da reaguju! (VIDEO)

Nekadašnji nemački foto-model je zajedno s ćerkom snimila kampanju za jedan brend donjeg veša i izazvala lavinu osuđujućih komentara.

16.10.2022 14:01

MAJKA I ĆERKA SE LJUBE U USTA I DODIRUJU PO GRUDIMA: Snimak manekenke Hajdi Klum zbog kog su svi morali da reaguju! (VIDEO)
instagram

Bivši nemački supermodel Hajdi Klum (49) uzburkala je javnost najnovijim golišavim fotografijama za jedan poznati brend donjeg veša. Ona je pozirala sa svojom jedva punoletnom ćerka Leni (18) u gaćicama i samo u grudnjaku, a njeno ponašanje pred kamerama je zgrozilo javnost, piše Dejli mejl.

Koketiranje sa incestom

Hajdi Klum nikada nije bila stidljiva, što je pokazala i letos kad je na svom Instagram nalogu postavila fotografiju u toplesu. Sad je pred kamere dovela i ćerku s kojom je pozirala golišava.

Serija fotografija na kojima majka i ćerka poziraju za poznati brend donjeg veša podigao je veliku prašinu u javnosti, posebno scene u kojima Hajdi ljubi ćerku u usta i nežno je mazi po grudima.

- Da li je to ponašanje odgovorne mame? Koketiranje sa incestom nikad nije dobro i uvek je nailazilo na osudu javnosti. Hajdi kao da živi u nekom svom svetu fantazije u koji je sad uvukla i svoju ćerku – piše britanski magazin.

Kako naglašavaju, Leni je ove jeseni pošla na Njujorški koledž i za razliku od svoje majke nema ni visinu, ni talenat, a ni volju da bude manekenka.

Šta to Hajdi pokušava?

Te tvrdnje je na neki način potvrdila i sama Hajdi. Kako poznata lepotica kaže, Leni je odabrala svoj put, a on nema veze sa modelingom.

- Tako sam ponosna. Moja ćerka razmišlja drugačije od mene. Koledž joj je u vrhu liste prioriteta. To nije modeling i ona je zaista uzbuđena zbog novog poglavlja u svom životu – rekla je Hajdi u avgustu pa se postavlja pitanje šta se u međuvremenu dogodilo.

Samo dva meseca kasnije, ona je pozirala sa ćerkom, a fotografije koje mnogi ocenjuju kao da su na granici pornografije opisala je kao slavlje ljubavi majke i ćerke.

- Mi zajedno slavimo ljubav i podršku majke i ćerke. Koliko samopouzdanja, lepote i sreće može da donese donje rublje – napisala je ona uz fotke sa snimanja koje je objavila na svom Intagram profilu.

Kao majka četvoro dece, mnogi smatraju da je to njen potpuno neprimeren pokušaj vraćanja u modnu industriju i to preko svoje ćerke. Zato se postavlja pitanje da li Hajdi pokušava nešto da dokaže samoj sebi ne mareći da li će njeno dete biti koletaranla šteta njene ambicije?

Hajdi nije prva

Kako podseća Dejli mejl, to nije prvi pokušaj koketiranja sa incestom u šou-biznisu. Tako su sestre Bela i Điđi Hadid pozirale gole isprepletanih ruku i nogu za britanski Vog 2018. Te njihove fotografije, iako su bile atraktivne, nisu naišle na odobravanje javnosti.

Takođe, prva koja je na taj način pokušala da privuče pažnju javnosti bila je Anđelina Džoli koja je 2000. godine nakon dobijanja Oskara za najbolju sporednu žensku ulogu poljubila svog brata u usta i rekla kako je zaljubljena u njega. Taj njen potez mnogi joj ni do danas nisu oprostili.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)