Roditeljstvo DA LI MOŽETE DA POGODITE KOJA JE OD NJIH MAJKA, A KOJA ĆERKA? Ljudi u neverici kada im one otkriju godine, ali postoji i jedan PROBLEM! (FOTO) 07:30
Vesti PRE NEGO ŠTO JE MAMA UMRLA REKLA MI JE JEDNU REČ OD KOJE NE MOGU DA SE OPORAVIM: Otad mi život nije isti! 12:10
Roditeljstvo DEJANA JE MAMA BEZ RUKU, ALI NOSI SVOJU ĆERKICU I TO OVAKO: Video "Devojke sa krilima" pogledalo je 2,6 miliona ljudi, scena koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim! (VIDEO) 11:01
Roditeljstvo JEDVA JE ČEKALA DA VIDI ĆERKU KOJA SE UDAVALA, a onda je zanemela od šoka! Nije mogla da veruje šta ona ima na sebi, suze su same lile niz lice! (VIDEO) 08:30
Roditeljstvo PAR MESECI IH DELI, ALI OVI BLIZANCI SU ZAPRAVO UJACI MOME SINU: Mama i ja smo bile trudne u isto vreme! (VIDEO) 17:20
Telo HA-LO! ANDREA IMA 54 GODINE, BAKA JE I GRMI: Spavala sa preko 800 muškaraca, a ćerka se ljuti što svi misle da su sestre 08:50
Moda SINDI KRAFORD POVELA ĆERKU NA OLIMPIJADU I SVIMA SU VILICE PALE: Kao bliznakinje su, o ovim stajlinzima se danima priča 12:44
Kosa "NIKAD ĆERKI NISAM OPRALA KOSU": Ispovest ove majke izazvala je haos na mrežama, evo kako se pravda (VIDEO) 19:30
Vesti "ONA JE OBUKLA CRVA, A ĆERKA IZGLEDA JEFTINO": Mama i ćerka izgrmele u Kanu, ali ih žestoko osuđuju na mrežama 12:11
Ispovesti NINA JE PITALA MAJKU DA JOJ PRIČUVA DETE, A USLEDILO JE VELIKO "NE": Ono što je ova baka tražila da bi bila sa svojim unučetom ostaviće vas bez teksta! 11:01
Lice RAZLIKA IZMEĐU OVE DVE LEPOTICE JE 30 GODINA: Ljudi u neverici gledaju snimak, svi su mislili da je ista osoba na njemu! (VIDEO) 13:00