Zanimljivosti

Bivša KRALJICA modnih pista u TOPLESU, muškarci na APARATIMA! (FOTO)

Nekad je žarila i palila modnim pistama, a sad je zapalila društvene mreže provokativnim slikama u toplesu. Slikala je i supruga koji je takođe bio golišav

19.07.2022 20:00

Bivša KRALJICA modnih pista u TOPLESU, muškarci na APARATIMA! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Bivša manekenka Hajdi Klum (49) koja je žarila i palila modnim pistama devedesetih godina prošlog veka i dalje je bomba. Plavokosa Nemica na pragu šeste decenije izgleda kao u najboljim danima.

Ona je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju u toplesu i zapalila društvene mreže. Brojni muškarci bukvalno nisu mogli da veruju svojim očima koliko dobro izgleda bez grama sala sa telom na kome mogu da joj pozavide duplo mlađe devojke.

Grudi pokrila kosom

Hajdi se slikala u donjem delu crvenog bikinija dok je gole grudi pokrila bujnom plavom kosom uz komentar „Uh momci baš je vruće!“ i  temperaturu dovela do ključanja.

Međutim, kako je isključila opciju slanja komentara nije se moglo videti kako su reagovali njeni pratioci na ovoj društvenoj mreži, ali nema sumnje da bi komplimenti pljuštali na sve strane.

Vatrena Nemica rodila je troje dece ali to, što se da videti na fotografiji, nije ostavilo traga na njenom telu. Iz veze sa italijanskim biznismenom Flaviom Briatoreom ima ćerku Leni, a iz sedmogodišnjeg braka sa britanskim muzičarem Silom dvojicu sinova Henrija i Johana.

Od 2019. u braku je sa nemačkim muzičarem Tomom Kaulicom.

Golišav i suprug

Hajdi na odmoru toliko uživa sa suprugom Tomom da je pratioce počastila golišavom fotografijom i svog supruga. Na objavljenoj fotki može se videti bivša manekenka koja je isplazila jezik, a u fokusu je njen suprug koji vidno uživa izvaljen u ležaljci i to potpuno go.

Intimno područje je pokrio peškirom, ali nema sumnje da oboje uživaju u odmoru. Nije poznato gde se poznati par odmara od brojnih poslovnih obaveza, ali sudeći po pozadini reklo bi se da su odabrali planinu koja se vidi u pozadini njene fotografije. E sad gde su tačno trenutno nije poznato.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)