Telo

OVO JE TAJNA MLADOLIKOG IZGLEDA NAOMI KEMBEL: Zvezda modnih pisti otkrila šta radi svakog dana, nećete verovati! (VIDEO)

Crna pantera već decenijama nalazi se u samom vrhu industrije lepote, a sa 52 godine izgleda poput devojaka u dvadesetim. U čemu je trik?

06.12.2022 18:01

OVO JE TAJNA MLADOLIKOG IZGLEDA NAOMI KEMBEL: Zvezda modnih pisti otkrila šta radi svakog dana, nećete verovati! (VIDEO)
Tanjug/AP

Naomi Kembel ima 52 godine i izgleda gotovo savršeno. Svako ko se seća njenih početaka na modnoj sceni ne može da veruje koliko se ona malo promenila za sve te decenije. Ako je ikako moguće, Naomi danas izgleda seksepilnije nego ikad pre. 

Printscreen/TikTok/pretaportermagazine

Naomi već decenijama vlada modnim pistama

Dok se već godinama spekuliše kako je poznata lepotica sigurno radila neke od tretmana estetske hirurgije, ona otkriva da je tajna u intenzivnom negovanju kože i to svakodnevno bez izuzetka. 

- Uvek počinjem sa kremom za čišćenje i malo tečnog sapuna. Takođe, koristim vitamin C i ulje za lice od ruže. Umivam lice i koristim piling svaki dan. Hidratacija je najvažnija stvar. Sviđa mi se što moja koža izgleda hidrirano. Stalno koristim maske i kremu. Kada ste pod reflektorima, šminka prodire duboko u pore. Kada ne radim, pokušavam da ne nosim šminku. Volim samo čistu kožu - otkrila je Naomi jednom prilikom.

@pxblosxntana #duet with @iconic_fashionshows La evolución de la maravillosa Naomi Campbell en pasarela es espectacular! 🛐❤️ ig:pxblosxntana #escuelacreativatiktok #fotografia #modeltok #naomicampbell ♬ suono originale - ✨𝓜𝓸𝓭𝓮𝓵𝓼✨

Poznata lepotica je sa devojakama i ženama širom sveta podelila tajnu svoje jutarnje rutine koja ne košta gotovo ništa. 

- Prvo što uradim kada se probudim pijem toplu vodu sa limunom. Nikad ne pijem kafu: ne sviđa mi se miris. Volim čaj. Najviše volim biljni. Nakon toga ustajem, odlazim do tuša, a zatim sledeće piće - jedno za imuni sistem i jedno sa alojom - objasnila je Naomi, a potom rekla i kako se tušira samo bebi sapunom jer ne voli parfemisane gelove za tuširanje.

Ap photo

Naomi je lepa i sa šminkom i bez nje

Naomi ističe da je pravilna nega ključ lepe kože, koju, kako kaže, nikada nećete želeti da prekrijete.

- Ako pravilno koristite kvalitetne preparate, šminka vam neće biti potrebna. Prirodan sjaj je zdravi sjaj kože, a ako koristimo manje šminke, ona će bolje "disati", te će na kraju biti smirena, bez upalnih procesa i sličnih nepravilnosti - kaže Naomi.

Ipak, mnogi korisnici društvenih mreža veruju kako je morala da koristi barem filere i botoks kako bi zategla svoju kožu budući da se na njenom licu malte ne ne primećuje nijedna bora, međutim, poznata manekenka to nikad nije želela da potvrdi. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)