Zanimljivosti

OVAKO ADRIJANA LIMA ZAISTA IZGLEDA: Kad vidite fotografije poznate lepotice bez fotošopa, zanemećete! (VIDEO)

Korisnici TikToka su rešili da razotkriju nekadašnju zvezdu "Viktorijinih anđela", pa sad svi u neverici gledaju u snimke atraktivne Brazilke.

05.12.2022 16:01

OVAKO ADRIJANA LIMA ZAISTA IZGLEDA: Kad vidite fotografije poznate lepotice bez fotošopa, zanemećete! (VIDEO)
Ap photo

Adrijana Lima već godinama važi za jednu od najlepših žena sveta. Iako je skinula krila "Viktorijinih anđela" i dalje se smatra jednom od lepotica koje su obeležile eru modelinga.  

Tanjug/AP

Adriana Lima je prirodna lepotica

Atraktivna Brazilka i dalje sarađuje sa uticajnim modnim brendovima, muškarci širom sveta uzdišu za njom, a žene je obožavaju. Godinama se vodila polemika o tome da li je zaista prirodna lepotica ili je za njen izgled zaslužan neki od estetskih hirurga. Čini se da su njene proporcije i crte lica toliko idealne da je nemoguće da nije bila na nekom od tretmana za korigovanje. 

U cilju da se dođe do istine na TikToku je objavljen video-zapis poznate lepotice na kom su njene fotografije pre i posle obrade u fotošopu, čime se vidi i da li su eventualni nedostaci na neki način prikriveni. Kako se ispostavilo, razlike su gotovo mizerne, pa su Limini fanovi oduševljeno komentarisali da je ona zaista prirodna lepotica.

- Prelapa je - 

- Samo su nijanse različite na ovim fotografijama - 

- Kakva boginja - 

- Devojko, ti blistaš - 

- Zavidim joj na lepoti, savršena je - samo su neki od komentara ispod objavljenog videa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)