Zanimljivosti

AMAL KLUNI VIŠE NE IZGLEDA OVAKO: O ovoj transformaciji priča ceo Holivud, supruga Džordža Klunija ostavlja bez daha (FOTO)

Mala promena poznate advokatice učinila je da izgleda zavodljivije nego ikada pre.

01.12.2022 16:01

AMAL KLUNI VIŠE NE IZGLEDA OVAKO: O ovoj transformaciji priča ceo Holivud, supruga Džordža Klunija ostavlja bez daha (FOTO)
Tanjug/AP

Osim što je osvojila srce jednog od najvećih holivudskih zavodnika Džordža Klunija, Amal Kluni je osvojila i dame širom sveta svojim besprekornim stilom. Njena bujna, tamna kosa postala joj je zaštitni znak, a sve je više onih žena koje od frizera traže baš takvu frizuru.

Ap photo

Džordž i Amal Kluni jedan su od najskladnijih parova u Holivudu

 

Mnogi su se iznenadili kada su videli da je čuvena advokatica Kluni radikalno promenila boju svoje kose. Nijansu tamne čokolade zamenila je nešto nežnijim tonovima.

Za ovu transformaciju zaslužan je poznati frizer Dimitris Đianetos koji je putem Instagrama javnosti pokazao svoje remek delo. Na prvi pogled malo ko je prepoznao da je lepotica sa fotografije upravo Amal Kluni. Nežniji tonovi bele kafe ublažile su oštre crte njenog lica, a šminka koju je odabrala za ovo fotografisanje dala je svemu poseban pečat. 

 

 

Kako modni stručnjaci kažu, ova nijansa će biti i pravi hit naredne godine te je Amal, kao i uvek, korak ispred svih. Komentari ispod fotografije nisu izostali, a svi su oduševljeni ovom promenom. Ako je ikako moguće, ova poznata dama sada izgleda još lepše i zavodljivije. 

Ukoliko još tražite inspiraciju za novu frizuru, sa ovim koloritom nećete pogrešiti. Bićete u trendu, a promena je zaista smela, posebno za one dame koje se teško odriču svoje tamne kose. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)