Lice

OVA LEPOTICA SKINULA JE ZUBE, PERIKU, TREPAVICE I ŠMINKU, a onda je usledio totalni šok! Ko je ova žena, transformacija kakvu je teško objasniti?! (VIDEO)

Tiktokerka koju prati više od 600.000 ljudi svakodnevno izaziva čuđenje.

15.11.2022 20:01

OVA LEPOTICA SKINULA JE ZUBE, PERIKU, TREPAVICE I ŠMINKU, a onda je usledio totalni šok! Ko je ova žena, transformacija kakvu je teško objasniti?! (VIDEO)
TikTok-lashesandlosing

Šminkeri znaju tajne koje su nedostupne “običnim smrtnicima”, a uz pomoć kojih pojedine dame mogu doslovce da promene lični opis. Tiktokerka koja se predstavlja pod nalogom Lashes and losing se ne libi da pokaže svim pratiocima tajne mejkapa uz pomoć kog postaje doslovce druga osoba. Ona se najčešće pojavi bez trunke šminke u svakodnevnom izdanju. Kosa joj je neuredna i vezana, obrva uopšte nema, lice joj je neujednačene pigmentacije i crvenila, dok je najuočljivije da nema prednje gornje zube, kao i ne baš sjajne donje.

Transformacija je neverovatna budući da ona stavlja kompletne lažne zube i to preko svojih gornjih i donjih vilica. Takođe, tu je i perika u vidu bujne duge plave kose. Tek potom kreću sve čari šminkanja koje ta dama, koja sebe predstavlja kao samouku šminkerku, savršeno primenjuje. Mnogi njeni pratioci su zadivljeni nijansama senke koju ona kombinuje i izgledom koji na kraju dobija. Nije zanemarljiv uticaj ni veštačkih trepavica, a o toj ženi je pisao čak i San.

Ona ima čak 645.000 pratilaca i na dobrom je putu da dostigne milionski broj, dok joj snimci broje skoro 7 miliona pregleda. Tako je video u opisu kog je pesma Britni SpirsOne more time” pregledan 1,2 milona puta, a dobio je više od 42.000 sviđanja i oko 1500 komentara

- Vauuu, super transformacija, ovo je skroz čudnovato -

- Ovo bi trebalo da  bude nelegalno! -

- I dalje sam u šoku -

- Zbog tebe sam ponosna što sam žensko, divim se tvom umeću šminkanja, volela bih da i ja posedujem tvoj talenat -

- Toliko opuštena i žena bez kompleksa, bravo -

- Molim te pokaži nam kako uspevaš toliko dobro da se našminkaš -

- Bravo devojko, izgledaš potpuno fantastično, baš te briga za hejtere, nek se zapitaju kako tek ostale devojke izgledaju bez trunke šminke - ređaju se komentari ispod njenih objava. 

Ta Tiktokerka često postavlja i snimke na kojima skida parcijalno deo po deo stvari koje je ulepšavaju. Prvo kreće od zuba i vidimo da je tu transformacija najveća. Ona potom skida periku, da bi počela na opšte zaprepašćenje da uklanja i šminku sa obrva gde vidimo da uopšte nema prirodne. Potom sledi i skidanje trepavica i šminke gde dobijamo sasvim drugu osobu koja se krije iza jakog pudera i slojeva senke. 

@lashesandlosing Recreating my first ever makeup removal video this song brings the memories. The teeth are in my bio 😄 Does this video piss you off? And if it does, why? #makeup #makeupremoval #trending #syntheticwig #clipinveneers #cliponveneers #transformation #glowupchallenge ♬ I Got 5 On It - Tethered Mix from US - Michael Abels & Luniz

Bonus video:

Komentari (0)