Šminka

NA OVOJ FOTOGRAFIJI JE ISTA ŽENA! Šok transformacija o kojoj bruji internet! (VIDEO)

Ova žena se neprekidno susreće sa sumnjama kako na snimku nije ona već njena majka, šta vi mislite?

15.10.2022 18:00

NA OVOJ FOTOGRAFIJI JE ISTA ŽENA! Šok transformacija o kojoj bruji internet! (VIDEO)
tiktok

Dame koje umeju da iskoriste trikove šminkanja u trenu oka mogu da promene lični opis. Samo jedna od njih je Kloi Vater koju na TikToku prati blizu milion ljudi. Ova žena je misterija za sve, budući da je mnogo onih koji sumnjaju da je uopšte ona dama koja se pojavljuje na kraju snimka. Kloi je ponosna na svoje umeće i ne libi se da postavlja objave na kojima je bez trunke šminke i sređene frizure

Ona ne samo što se pojavljuje bez šminke i frizure, već i namerno zauzima položaje u kojima izgleda deblje. Kloi povrh svega pravi grimase koje su tipične za mornara Popaja budući da neprestano usta izvija nadole. Vaterova najverovatnije pokušava da maksimalno ispadne što ružnije na snimku kako bi kontrast bio što veći. 

 

 

Kloi se maksimalno krevelji i primetno je da izgleda vidno starije kada je bez šminke. Onda je na sledećem snimku vidimo kompletno našminkanu. Ona je na narednom snimku nasmejana, puštene kose, dok je od šminke uglavnom prisutan ajlajner i karmin u boji kože, kao i veštačke trepavice. Njen bujni dekolte u gornjem delu bikinija takođe privlači veliku pažnju.

- Prava sam prevarantkinja, znam to - stoji u opisu ovog videa koji je pregledan više od milion puta, a preneo ga je i Sun.

Pratioci su u komentarima naveli da sumnjaju da je uopšte ista osoba na oba snimka. 

 

 

- Trudim se na sve moguće načine da poverujem da je ovo istina, ali mi ne ide - napisala je jedna od žena u komentaru ispod objave.

- Ali pogledaj joj ostale delove tela, kako telo stari, stare i vrat i šake. Međutim njen vrat i šake su savršeni -

- Ipak mislim da su u pitanju dve osobe, majka i ćerka -

- Takođe smatram da su majka i ćerka koje veoma liče međusobno i zato mogu lako da zbune -

- Pogledajte 2 njena mladeža ispod levog oka, ista su i na transformaciji sa šminkom. Po tome sam zaključio da ipak jeste ista osoba na oba snimka -

- Ovo je najvernija transformacija koju sam ikada videla. To zaista jeste ova devojka i ja sam zapanjena - samo su neke od reakcija.

Kloi je na jednom od snimaka pokazala da koristi trake za zatezanje i podizanje jagodica i ostalih delova lica, zbog čega u transformaciji izgleda mlađe. 

 

 

Da li i vi mislite da je u pitanju ista osoba?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)